2777
2789
عنوان

بچه ای هست که آبگوشت نخوره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 46 پست
من تو ظرف غذاش لقمه صبحونه میذارم با پسته و بیسکوییت بالشی فقط همینو میخوره

منم خودم کیک کلوچه میپزم میزارم با میوه کشمش

پنیر کره خامه ماست دوغ نمیخوره کلا اوق میزنه نمیتونه بخوره 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
زنده که هست😂😂😂قیافشم خیلی قشنگه ولی استخونش ضعیفه یبار تو حیاط خورده بود زمین ساق پاش شیکست با یه ...

اگرم نخورد آب قلم حداقل زیاد بده بهش

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنش خوبه رشد قدیش خوبه؟ ببین هیچ کس از اینکه گوشت نخورده چیزیش نشده تازه به عقیده گیاه خوارا بدنش س ...

ببین پونصد بار بردمش دکتر 

چکاپ دادم

دکترش دعوام کرد  گفت ول کن این بچه رو

اون معتقده قدش بلندتر از همسالاشه

وزنش هم نرماله

وای به نظر من لاغره

۱۱۸قدشه

وزنش ۱۸

من خودم و پارتنرم هردو بد غذاییم و آبگوشت تو دهن نمی‌کنیم

😐😐😐اینو

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
آب قلم تو‌چی بریزم که بخورهعمرا بخوره عامو

چه غذایی دوس داره 

من یک بچه ی بیستو اندی ساله امگوشت نمی خورم ابگوشت نمیخورمتخم مرغ توی عمرم لب نزدم و.....

پسر منم تخم مرغ لب نمیزنه😂

تخم مرغ میگن برای هوش خوبه 

وضعیت هوشت خوبه الان😂

پسر من کباب میخریم میشینه پیاز میخوره😑کلا بچه ها تا یه سنی همینن پسر من اگه با قیافه غذا حال نکنه نمیخورش

من خودمم یادمه بچه بودم پیاز تو غذا نمیخوردم بادمجون نمیخوردم

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔