سلام من قبلا یک تاپیک مثل این درست کرده بودم ولی مشکلم حل نشد من به روانشناس بردمش ولی چیزی نشد میشه لطفاً کمک کنید و خواهشا گزارش نکنید من فقط میخوام مشکل پسرم رو حل کنم
میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
وقتی میخوایم بریم جایی جورابامو نمیپوشه چون خجالت میکشه فقط وقتی خونه هست اینکارو میکنه بعضی وقتا هم به پاهای خانما نگاه میکنه ولی به اونایی که جوراب شیشهای دارن