2777
2789
عنوان

پسرم جورابام رو میپوشه لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 91 پست
این سایت اصلا ارزش جدی گرفتن نداره!

من امروز وارد ناشناس تو شدم متوجه شدی😄

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا خانم رسما اسکلمون کرده با خونسردی هر ده دقیقه ی پست میزاره اونم‌فقط از چرت و پرت میگه!!!!!

واقعا چرت و پرت نیست تاپیک های قبلیمو گزارش دادن مسدود شد برا همین یک تاپیک جدید زدم

2805
من امروز وارد ناشناس تو شدم متوجه شدی😄

اخی اون ناشیه تو بودی؟😂😂😂

نه نمیزنه کی پیام داد خیالت راحت…

ولی اگه ی وقتم به سرت زد بیای دیدی پریدم بهت شوکه نشو دست خودم نیست مرسی اه🤣🤣🤣

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

اخی اون ناشیه تو بودی؟😂😂😂نه نمیزنه کی پیام داد خیالت راحت…ولی اگه ی وقتم به سرت زد بیای دیدی پرید ...

ناشی چی بودم مگه راننده ام😄 چرا بپری آروم جواب بدید😄

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

وقتی میخوایم بریم جایی جورابامو نمیپوشه چون خجالت میکشه فقط وقتی خونه هست اینکارو میکنه بعضی وقتا هم به پاهای خانما نگاه میکنه ولی به اونایی که جوراب شیشه‌ای دارن

واقعا چرت و پرت نیست تاپیک های قبلیمو گزارش دادن مسدود شد برا همین یک تاپیک جدید زدم

منو چی میبینی ؟ی بچه دوساله یا چی؟کلا ی روزه عوض شدی  اگه انقد نگران بچت هستی که بعید میدونم کامل توضیح میدادی!!!من اصلا میگم بچه هم نداری !تو نگرانیه یه مادر رو نداری نمیدونم چجوری بهت بفهمونم چون نمیخوای بفهمی!….

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

ناشی چی بودم مگه راننده ام😄 چرا بپری آروم جواب بدید😄

😐😂😂😂😂🤝

متاسفانه نمیتونم به بزرگی خودت ببخش🥴😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو چی میبینی ؟ی بچه دوساله یا چی؟کلا ی روزه عوض شدی اگه انقد نگران بچت هستی که بعید میدونم کامل تو ...

من یک مادرم من حاضرم جون خودمم رو هم براش فدا کنم تا در اینده به مشکل نخوره 😔

😐😂😂😂😂🤝متاسفانه نمیتونم به بزرگی خودت ببخش🥴😂😂😂

بعدش دیگه جوابمو ندادی😄

من یک مادرم من حاضرم جون خودمم رو هم براش فدا کنم تا در اینده به مشکل نخوره 😔

پس ی دکتر کار کشته پیدا کن و ببرش چون اینجا اکثرا نوجوان هست فضای خوبی برای مطرح کردن سوالت و کمک خواستن نیست!!!

ی دکتر نشد یکی دیگه!ببر و ببین مشکل از چیه درمانش کن هرچه سریع تررررر دو روز دیگه بزرگ‌تر میشه …

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعدش دیگه جوابمو ندادی😄

شرمنده ات شدم حالا نمیگفتی خوو 😂😂😂😂

راستی دعا میکنم زودخوب شی برا امضات:)💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810