2777
2789

سلام من قبلا یک تاپیک مثل این درست کرده بودم ولی مشکلم حل نشد من به روانشناس بردمش ولی چیزی نشد میشه لطفاً کمک کنید و خواهشا گزارش نکنید من فقط میخوام مشکل پسرم رو حل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هن؟

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
2805

خب براش جوراب بگیر 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکی ترجمعه کنه ببینم چی میگه زبون بسته

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

نی نی سایت واقعا داره دارک ترین سایت تاریخ میشه....

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
2810