2777
2789

😂😂😂😂😂حوصله بحث با ندید بدیدهای بچه سال رو ندارم جدی! کسیم بهم دروغ نگفته طرف مقابلم دلمو زد ولش کردم! علاقه ایم به تملکات شما ندارم!😂اصلا در سطح خودم نمیبینمش چه برسه علاقه مندی😂! به هرحال خوشبخت باشین. دیگه هم درمورد شازدت ریپلایم نکن حوصله لوس بازیاتو ندارم😁

😂😂😂😂😂حوصله بحث با ندید بدیدهای بچه سال رو ندارم جدی! کسیم بهم دروغ نگفته طرف مقابلم دلمو زد ولش ...

مشخصه کی ندید پدیده اددمی ک هی میپره ازاین شاخه ب اون شاخه چ انتظاری هست دل ک نیست ب اینا میگن هتل این ک دلشو زد بره سمت یکی مراقب باش خواهر عزیز این یکی بهت دروغ نگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂حوصله بحث با ندید بدیدهای بچه سال رو ندارم جدی! کسیم بهم دروغ نگفته طرف مقابلم دلمو زد ولش ...

ندید بدید تویی یا ما؟اون تایپکو قفل کردن اومدی اینور😂😂

با زن منم درست حرف بزن 

آقا هستم ولی چش چرون که نیستم😎                   [M❤]
مشخصه کی ندید پدیده اددمی ک هی میپره ازاین شاخه ب اون شاخه چ انتظاری هست دل ک نیست ب اینا میگن هتل ا ...

اوپس چرا فکر کردی من هی ازین شاخه به اون شاخه میپرم؟😂اینجاست که میگن کافر همه را به کیش خویش پندارد!!😁 در واقع با وجنات دوستپسرت که انقد بیکار و بیعار و عاطل باطله که توی سایتی که اکثریت اعضاش زن هستن داره ول میچرخه و هجویات میگه، درک علت بریک اپم برات سخته.😁 چون یه پروژه خیلی سنگین و فشرده داشت و قرارداد بسته بود متاسفانه نمی تونست اونطوری که من مدنظرمه بهم توجه کنه. منم کم کم دل زده شدم چون انتظاراتم بطور کامل براورده نمی شد. صلاح هم ندونستم صبر کنم تا کار تولید سریالشون تموم شه.

اوخی نگران من نباش و کلاه خودتو سفت بچسب😁👌. خواهرتم نیستم😁 دیگه هم ریپلایم نکن چون نخونده پاک میکنم😁😁

ندید بدید تویی یا ما؟اون تایپکو قفل کردن اومدی اینور😂😂با زن منم درست حرف بزن

اوخییی😂😂😂واقعا اعتماد بنفست ستودنیه جناب. چی توی خودت دیدی که فکر کردی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و ندید بدیدم؟😂 ادمی که تو توی خیالاتت هم نمیتونی تصور کنی به اندازه اون خفن باشی میاد منتم رو میکشه و میگه از سرش زیادیم.  خیلییی خودتو دست بالا گرفتی!😂😂

من ۱۰۰تا کاپل عین شما دبدم. طبل توخالی. فقط بلدین ادا اطوار دربیارین. تا انتخاب اسم بچه هم پیش میرین اما تهش بریک اپه و به هفته نکشیده میرین با یکی دیگه و بهشم میگین یسالی بود زیر نظرت داشتم روت کراش بودم😂😂😂😂صادقانه بگم در شان من نیست عن بازیاتون رو تحمل کنم. ریپلایم نکن که نمیبینم😁