2777
2789

خیاطم ولی دوره نخریدم اصلا به نظرم نیازی نیست 

آموزش های خانم عمرانی رو گوگل سرچ کن صفر تا صدشو 

توضیح داده

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

خیاطم ولی دوره نخریدم اصلا به نظرم نیازی نیست آموزش های خانم عمرانی رو گوگل سرچ کن صفر تا صدشو توضیح ...

خآنم عمرانی هم دوره های تخصصیش پولیه ک 

خودم حتی ازش دوره خریدم 

اتفاقا عالی توضیح میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خآنم عمرانی هم دوره های تخصصیش پولیه ک خودم حتی ازش دوره خریدم اتفاقا عالی توضیح میدن

خیلی دوسش دارم🥰خوب کافی نبود واست؟

من به دوره های اینستا اصلا اعتماد نمیکنم الکی جو میدن فقط

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️