2777
2789

شکم اولم   سی سالمه   تازه باردار شدم   

فقط بین طبیعی یا سزارین موندم کدومو انتخاب کنم؟

اونایی که زایمان طبیعی داشتید    راحت بود؟

هفته چندم  دردتون شروع شد ؟

برش خوردید؟

من ۲۲ سالمه زایمان طبیعی بود ببین اصلا ربطی به سن ندارن درسته سن مهمه اما مهم تر از اون شرایط و موقعیت قرار گیری جنین. وزن جنین، شرایط مادر تو اون دوره. تشخیص پزشک و.... هزاران دلیل وجود داره. من خودم میخواستم زایمانم طبیعی باشه یک هفته مداوم هم درد داشتم چهل هفته زایمان کردم و اگه انتخابت زایمان طبیعی بود حتما حتما مامای همراه بگیر خیلی خوبه. اصلا هم به کسایی که میگن هزینه اضافی مگه ما نزاییدیم توجه نکن. 

اگه هم زایمانت سزارین بود حتما توجه کن که به چه بیمارستانی میری و قراره چه دکتر هوایی بالای سرت باشن چون خیلی مهمه تو اون لحظه اختیاری نداری و قراره بدنت و مهمتر از اون طفلت رو بسپاری به دست بقیه پس جای درست رو انتخاب کن. 

انشالله که به سلامتی این دوران رو بگذرونی. فقط یه نصیحت از هر لحظه از این دوران لذت ببر و بعد از زایمان تا چهل روز قشنگ استراحت کن و اصلا برای سر پا شدن عجله نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی اذیت نشدی؟

چرا خیلی بد بود😂😂 ولی راضیم من دقیقا بیست و سه ساعت ‌‌‌‌‌‌‌درکشیدم تا بچه دنیا اومد. ولی خیلی بهتر بوداز سزارین. خواهرم سزارین شد و واقعا بدنش نابود شد. من شکمم کاملا تخت شد بعد زایمان اون بعد از یک سال هنوز انگار پنج ماهه حاملس. 

من بدنم بخیه خورد ولی ده روز اول فقط اذیت شدم و بعد از اون اوکی بود همه چیز