2777
2789

من یازدهم تجربیم تازه تست رو شروع کردم 

اگه از الان روزای مدرسه ۷ ساعت و روزای تعطیل ۱۰ ساعت بخونم میتونم زیز ۱۰۰۰ بشم؟🥲

ولی من واقعا تو تست زدم مهارت ندارم و چون تازه شروع کردم خیلی سخته برام

میشه راهنماییم کنید🥲ممنونم

روز مدرسه هفت ساعت؟ هر روز؟ خرد میشی اینجوری..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی چند ساعتو بزارم برای تست؟اولاش اینکه کندم طبیعیه؟

ببین باید به جایی برسی که روزی ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا تست بزنی

اولاش همه کندن نگران نباش باید کم کم بری بالا 

تکاپو برای نجات ✨️
ببین باید به جایی برسی که روزی ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا تست بزنیاولاش همه کندن نگران نباش باید کم کم بری بالا

قلمچی و... ثبت نام نکردم ولی میخوام خودم برگه هاشو بگیرم بزنم تو خونه

تو یه ساعت ۲۰ تا ۳۰ تا تست میتونم بزنم🥲🥲

قلمچی و... ثبت نام نکردم ولی میخوام خودم برگه هاشو بگیرم بزنم تو خونهتو یه ساعت ۲۰ تا ۳۰ تا تست میتو ...

خوبه کم کم باید ارتقاش بدی

و یادت باشه اینا همه مستمرش جواب میده 

تکاپو برای نجات ✨️
روزی چند ساعتو بزارم برای تست؟اولاش اینکه کندم طبیعیه؟

اولاش بله طبیعیه
به حد نصاب..مثلا یه روز بیشتر میخونی کمتر تست میزنی
فرداش برعکسه
ببین برنامه ی هر روزت رو تنظیم کن..اینجوری نباشه که بگی هر روز مثل هم چون شرایط فرق میکنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄