2777
2789
عنوان

تحویل سفارشات طراحی لوگو قسمت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 81 پست
عزیزم مطمئنی لوگو هست اینا؟ لوگو رو باید با کمترین جزئیات و ساده ترین حد ممکن طراحی کرد

خیلی طرح های مختلف هست ، صبر کنید و تا اخر ببینید

اگه اون حالت طلایی منظورتونه  ،اونم دارم ، منتها اون صرفا یه استایله برای من ، مهم طرح داخلشه

ولی چشم ، اصلا برای شما هم الان یکی میذارم

خیلی طرح های مختلف هست ، صبر کنید و تا اخر ببینیداگه اون حالت طلایی منظورتونه ،اونم دارم ، منتها او ...

عزیزم من لوگو نمیخوام من خودم طراحی میکنم و گفته هام بر اساس گفته های استادمونه هزارتا از این لوگو های این شکلی براش میزنیم یکیش تایید نمیشه🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم من لوگو نمیخوام من خودم طراحی میکنم و گفته هام بر اساس گفته های استادمونه هزارتا از این لوگو ه ...

شما از استادتون قراره پروژه بگیرین یا از مشتریتون؟

من به استاد شما کار ندارم ، یه نگاه به طراحی های لوگو توی سایت اپورک یا فیور بندازین و اونا رو ببرین نشون استادتون بدین ، اگه تایید نکرد بهش بگین مشتری ها برای اونا لوگو ها حداقل 100 دلار میدن هر چند شما تایید نکنید.

منم نمیگم کارم خیلی خوبه ولی سعی میکنم بهتر و بهتر بشه و اینجا هم من رایگان دارم نمونه طرح ها رو میذارم و از نظرات اونا برای بهتر کردن کار خودم استفاده میکنم

عزیزم منم کارم ارایش دائم هست ولی لگوی فیبروز درست کردم رو همه نمونه کارهام میزارم خیلی جمع و جور و تمیز هست اینایی ک شما فرستادی مناسب مژه یا میکاپ‌هست بیشتر

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

اینو یه عکس نبینید ، همه چیزش قابل تغییره ، از استایلش ، از رنگش ، از طرحش

هر سازی بزنید من به همون سایز اینو به حرکت در میارم ، پس صرفا یه طرح خشک اینو نبینید که هیچ کاریش نشه کرد

میگم چون همه همه چیزش با هوش مصنوعی هست و هم اینکه هنوز همه طرح هامو نذاشتم ، نزدیک 100 تا و بلکه هم بیشتر هست منتها من محدودیت دارم که هم همه شو بذارم و هم اینکه بحث اختلاف سلیقه هم هست ، یکی ممکنه از طرحی خوشش بیاد که من به نظرم جالب نباشه

اهان یادم رفت اینم بگم ، حتی میتونم لوگو رو بذارمش روی دیوار سفید و تصویرشو نشون بدم

چون همه چیز پرامپته

اینم جالبه بگم چند روز پیشا که من داشتم روی رنگ بندی تصاویر نقاشی و پرامپتشون کار میکردم دیدم بعضی طرح ها چند رنگ اصلی دارن ، گفتم با همون فضای کافه رو بچینم و طرح بدی در نیومد ، حالا این کامنتو من میذارم  ،اگه شد اخرش اون طرح رو هم میذارم

2810