2777
2789
عنوان

تحویل سفارشات طراحی لوگو قسمت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 81 پست

این چندتا رو ، هر چند طرح ابرو نیستن و حالت بیوتی دارن ولی میگم چون همه چیز پرامپته من همه کاریش میتونم بکنم 

فقط ایده تون رو میخوام و اینکه طرح ها رو ببینید و ایده بدین تا براتون اجراش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه من هی میگم پرامپت ، یعنی دستور ، یعنی اینکه چجوری باشه

ببین مثلا شما یه طرح بهم اسکرین شات میدی ، میگی من استایل لوگو اینجوری باشه ، من میدم به هوش مصنوعی خودش همه چیزشو تشخیص میده و ترکیب میکنه با چیزی که شما میخوای 

مثل یک خمیر بازی در نظر بگیرین که همه کاری میشه باهاش کرد ، پس اگه 2 تا طرح اولمو دیدین که شلوغه نگین این بدرد نمیخوره

طرحتون رو بدین و خروجیشو ببینید. اینم بگم من تمرکزم روی عبارات انگلیسی و فینگلیش هست.

حالا در نظر بگیرین که یک البوم باید باشه که شما همه طرح ها رو داخلش ببینید و انتخاب سبک و استایل داشته باشین و با دیدن 2 تا طرح نمیشه گفت نه این بدرد نمی خورده.

2805

بچه ها به استایل ها دقت کنید ، اینا همه چیزش قابل تغییره

اگه من یه جای دیگه طرح ابرو گذاشتم که مثلا سفید بود

فقط کافیه بهم بگید که استایلش رو به سبک این بالایی ها در بیارم یا چشم نباشه و فقط ابرو باشه و یا هر چی

اون طرح قبلیه سفید بود ولی من استایل و سبکشو عوض کردم شد اینا

به این دقت کنید

اینم یه سبک 

فقط میخوام ببینید و بدونید

من یه طرح کلی دارم ، شما هم طرح رو باید انتخاب کنید و هم استایلشو

که هر جفتش قابل تغییره

و کمتر از 10 دقیقه همه اش قابل انجامه

چی عوض میشه ؟ فقط پرامپتش ، مثلا

مثلا این یک پرامپته به فارسی 

لوگو شامل تصویر استیلیزه‌ای از چهره یک زن با موهای بلند و روان است که در سمت چپ نام "آیدا" قرار دارد. چهره زن به سبک مینیمالیستی ترسیم شده است، با چشمان بسته و دهانی کمی باز که حسی از آرامش و راحتی را القا می‌کند. این لوگو درون یک دایره سفید قرار دارد که بر روی یک پس‌زمینه صورتی گذاشته شده است.

میبنید  ، تماما توصیف میکنه که چطور باشه و چه سبکی باشه . به این دستور بالا میگن پرامپت ، حالا همین دستور توی هر هوش مصنوعی یک سبک تصویر بهتون میده ، یعنی لئوناردو یه تصویر به شما نشون میده ، بینگ ایمیج یه چیز دیگه و اینا گاهی تصاویرشون خیلی با هم فرق میکنن .

من اصلا دستم بسته نیست ، همه کاریش میتونم بکنم

هر چی مشتری بخواد اصن

میخواین بزرگش کنم بزنم روی دیوار ؟ یا اون استایل قبلی باشه ؟ دورش دایره باشه یا مربع ؟ یا رنگی باشه ؟ همه اش قابل انجامه

چون همه چیز پرامپته

منتها بحث سلیقه است دیگه ، مشتری باید البوم رو ببینه و سبک لوگویی که میخواد رو انتخاب کنه یا خودش نمونه لوگویی که میخواد رو بیاره

اصن حق با مشتری هست!

اینو دقت کنید ، من طرح رو ، روی دیوار انداختم و گوشه میز هم مشخصه

هر کاریش بگید و ایده تون باشه من انجامش میدم براتون

میخاید فضاشو بکنم توی کافه ؟ به اونم میرسم ، قدم قدم

2810