2777
2789
عنوان

تحویل سفارشات طراحی لوگو قسمت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 81 پست
عزیزم مطمئنی لوگو هست اینا؟ لوگو رو باید با کمترین جزئیات و ساده ترین حد ممکن طراحی کرد

خیلی طرح های مختلف هست ، صبر کنید و تا اخر ببینید

اگه اون حالت طلایی منظورتونه  ،اونم دارم ، منتها اون صرفا یه استایله برای من ، مهم طرح داخلشه

ولی چشم ، اصلا برای شما هم الان یکی میذارم

خیلی طرح های مختلف هست ، صبر کنید و تا اخر ببینیداگه اون حالت طلایی منظورتونه ،اونم دارم ، منتها او ...

عزیزم من لوگو نمیخوام من خودم طراحی میکنم و گفته هام بر اساس گفته های استادمونه هزارتا از این لوگو های این شکلی براش میزنیم یکیش تایید نمیشه🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم من لوگو نمیخوام من خودم طراحی میکنم و گفته هام بر اساس گفته های استادمونه هزارتا از این لوگو ه ...

شما از استادتون قراره پروژه بگیرین یا از مشتریتون؟

من به استاد شما کار ندارم ، یه نگاه به طراحی های لوگو توی سایت اپورک یا فیور بندازین و اونا رو ببرین نشون استادتون بدین ، اگه تایید نکرد بهش بگین مشتری ها برای اونا لوگو ها حداقل 100 دلار میدن هر چند شما تایید نکنید.

منم نمیگم کارم خیلی خوبه ولی سعی میکنم بهتر و بهتر بشه و اینجا هم من رایگان دارم نمونه طرح ها رو میذارم و از نظرات اونا برای بهتر کردن کار خودم استفاده میکنم

عزیزم منم کارم ارایش دائم هست ولی لگوی فیبروز درست کردم رو همه نمونه کارهام میزارم خیلی جمع و جور و تمیز هست اینایی ک شما فرستادی مناسب مژه یا میکاپ‌هست بیشتر

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

اینو یه عکس نبینید ، همه چیزش قابل تغییره ، از استایلش ، از رنگش ، از طرحش

هر سازی بزنید من به همون سایز اینو به حرکت در میارم ، پس صرفا یه طرح خشک اینو نبینید که هیچ کاریش نشه کرد

میگم چون همه همه چیزش با هوش مصنوعی هست و هم اینکه هنوز همه طرح هامو نذاشتم ، نزدیک 100 تا و بلکه هم بیشتر هست منتها من محدودیت دارم که هم همه شو بذارم و هم اینکه بحث اختلاف سلیقه هم هست ، یکی ممکنه از طرحی خوشش بیاد که من به نظرم جالب نباشه

اهان یادم رفت اینم بگم ، حتی میتونم لوگو رو بذارمش روی دیوار سفید و تصویرشو نشون بدم

چون همه چیز پرامپته

اینم جالبه بگم چند روز پیشا که من داشتم روی رنگ بندی تصاویر نقاشی و پرامپتشون کار میکردم دیدم بعضی طرح ها چند رنگ اصلی دارن ، گفتم با همون فضای کافه رو بچینم و طرح بدی در نیومد ، حالا این کامنتو من میذارم  ،اگه شد اخرش اون طرح رو هم میذارم

2810