2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت جدابشیم بهترنیست؟نه قیافه داره نه پول نه اخلاق..جداشم کسی هست بهتر بنظرت؟یبارم یه کوچولو خیانت ...

از مردی که یه بار خیانت حتی کوچولو دیدی جدا شو چون ذات اون من درست بشو نیست خیانت تو رگشه

اینو به مرور زمان میفهمی تازه اولاشه

یعنی چی عشقم

چه خاکی تو سرم بریزم ابروم رفت😭من اصلا روش کراش نبودم از موقعی که فهمیدم روم کراشه کراش زدم روش

از همون اول فک کرده کراشم روش؟ 

خب الان باید اتو بگیرم ازش بعد جداشم..بنظرت جداشمذزندگیم بهترمیشه؟

بهتر از این زندگی که با مرد خیانت کار هستی میشه از این به بعد قبل انتخابت خوب بسنج فکر کن خیلی عجول هستی تو کارات سعی کن قبل اینکه کاری رو میکنی روش یکی دو بار نه بلکه سه چهار بار فکر کن هیچ موقع عجله نکن که به مشکل بر میخوری

بهتر از این زندگی که با مرد خیانت کار هستی میشه از این به بعد قبل انتخابت خوب بسنج فکر کن خیلی عجول ...

اخه من رفتار خاصی نکردم هر رفتاری با اون کردم با بقیه پسرهاهم کردم

یعنی اونام فکر کردن من روشون کراشم همونا که رفتار مشابهی داشتم باهاشون😱

یعنی چی عشقمچه خاکی تو سرم بریزم ابروم رفت😭من اصلا روش کراش نبودم از موقعی که فهمیدم روم کراشه کراش ...

نه گلم منظور منو نفهمیدی گفتم یعنی در آینده بسیار وابستش میشی شاید هم بیشتر از وابستگی الان ته دلت چیزایی هست ولی چون زوده تازه اول کاره خودت نمی‌فهمی من فقط حسم به آینده ات رو گفتم

اخه من رفتار خاصی نکردم هر رفتاری با اون کردم با بقیه پسرهاهم کردمیعنی اونام فکر کردن من روشون کراشم ...

نه عزیز

لطفاً این استرستو بزار کنار ریلکس باش اگه جلو طرف هم اینجوری دست و بلرزه که طرف خودش سحله بقیه هم میفهمن اروم باش ریلکس یه نفس عمیق بکش

هنوز کامل نمیدونه که کراشی گفتم که یجورایی آره یعنی احساسش به شک انداخته اونو که شما هم نسبت به اون ...

اها خداکنه همینطور باشه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️گلم واسه دلداری که این حرف رو نزدید🥺🥺🥺

بنظرتون احساسش به من چطوره؟ بینمون چی میشه؟