2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهنشومی..م یعنی چی اگه میخواست زید بازی کنه گه خورد زن گرفت به روش بیار اگر نه ادامه میده یه جوری هم ...

اصلا عرضه ندارم محکم کاری کنم سریع گریم میگیره بچه ام شیر میدم همش شیر جوش میخوره 

چت دیکه یا عکس

من سال اول زندگیمون دیدم توی تلگرامش چت با (کسی که قبلا میخواستش )داره ولی خب چیز خاصی نبود و دختره اول پیام داده بود و حرف عادی بود فامیل هم بودن و به شوهرمم اعتماد دارم دودفعه چت داشتن بعد دیگه نه اون پیام‌داد نه همسرم /همسرمم فهمید من پیامارو دیدم بنده خدا ترسید فکر کرد من  چیزی میگم ولی هیچی نگفتم چون بنظرم چیز خاصی نبود

خداروشکر که شوهر ندارم 

ولی اول شماره اون دختره و درمیووردم و دهنشو... 

و بعد خود شوهر و به خانواده ام میسپردم و... 

و بعدم خلاصه با دست و پای شکسته اش میشست زندگیشو میکرد اگه هم به دلم دوباره شک افتاد ایندفعه طلاق

اول  مدرک جمع میکنم که نتونه انکار کنه عکس و اسکرین و اینا

شماره طرفو پیدا میکنم 

به یه بزرگتر که ازش  حساب میبره میگم

با همراهی و اطلاع یه بزرگتر و ترجیحا مرد برادری  جیزی..به دختره پیام میدم و خوار و مادرشو یکی میکنم

بعد منتظر میشم خبر به گوش شوهرم برسه 

و تنها هم نمیمونم تو خونه.خانواده ای چیزی پیشم باشن

پاشو که گذاشت تو خونه دعوا میکنم جد و ابادشو یکی میکنمثاکر قضه حادتره قبل از همه اینکارا توقیف  اموال میکنم

اگر خیلی  بخام بزنم به سیم اخر رسوای عالم و ادمش میکنم

تو خونه اون دختره هم یک دعوای  راه میندازم بزنن بکشنش

از پیاما و عکسا هم هزار جا اسکرینو پرینت قایم میکنم

همون کاری رو می کنم که خودش می کنه اگه چیزی ازم ببینه....

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

صبر میکردم تا ببینم چه می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

از کارش مطمئنی؟

دوسش داری؟ 

ببین من اگر از کارش مطمئن یودم و نمیخواستم یا شرایط طلاق نداشتم میرفتم فقط بهش میگفتم فلانی فکر نکن خیلی زرنگ بازی در آوردی من میدونم داری چه غلطی میکنی اصلا نیاز به توضیح اضافه ندارم فقط خواستم بهت بگم که فکر نکنی خیلی باهوش و میتونی بپیچونی الانم کامل از چشمم افتادی اگرم گفت نه و اینا فقط بگو باشه 

2810