2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرکیو قضاوت کردم و گفتم وای فلانی چطوری میتونه اینکارو بکنه دقیقا تو شرایطش قرار گرفتم ن یبار ن دوبار هزار بار

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

2805

خودم به شدت بد گناهم کافیه یکیو نقد کنم دقیقا تو همون موقعیت قرار میگیرم

سعی میکنم همیشه در دهن مبارکو‌ ببندم و هیچ وقت اظهار نظر نکنم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

یه دختر خوشگل و خوش هیکل بود شوهرم باهاش به من خیانت کرد

چله و دعا گرفتم به طرز معجزه آسایی شوهرم اونو ول کرد و زندگیمون عالی شده

دختره شنیدم از کار بیکار شده افسردگی گرفته مامانش بیماره.تنهایی و مشکلات بهش هجوم اورده

نمیدونم چرا خدا انقد بدبخت آفریدم 

هر کی در حقم بدی کرد روز به روز موفق تر شد خدا لعنتشون کنه به حق محمد و آل محمد 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

نمیدونم بشه گفت کارما یا نه ولی تا اکثر اتفاقاتی که برای کسی افتاده رو مسخره کردمم یا خندیدم سرم اومده متاسفانه.واسه همین دارم سعی میکنم بزارم کنار

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
یه دختر خوشگل و خوش هیکل بود شوهرم باهاش به من خیانت کردچله و دعا گرفتم به طرز معجزه آسایی شوهرم اون ...

ینی بعد ۴۰روز دختره رو ول کرد یا تو وسطاش ولش کرد

2810