2777
2789
عنوان

برای اسم بچه به همفکری نیاز دارم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیراد هیربد هوشنگ 😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هامون

خوشبحالت دنبال اسمی بچم وارد ۷ماه شده هنوز اسمی انتخاب نکردم بین لیا و مرصانا موندم 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من خودم به ارتعاش اسم اعتقاد دارم واسه همین هراسمی که ارتعاشش واسه آینده پسرم خوب باشه همونو انتخاب ...

آره منم دو تا اسم مدنظرم بودیکیش حادثه ساز دراومد که خیلی دوسش داشتم قیدشو زدم

اون یکی اشرافی،معمولی،بد قدم بنظرت خوبه با این مشخصات اون بدقدمش یکم اذیتم میکنه؟؟ چه کنم؟

آره منم دو تا اسم مدنظرم بودیکیش حادثه ساز دراومد که خیلی دوسش داشتم قیدشو زدم اون یکی اشرافی،معمولی ...

وای منم با بدقدم خیلی مشکل دارم، حاضرم تو دسته‌ی عرفانی معمولی باشه ولی بدقدم نباشه خیلی رو این حساسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

وای منم با بدقدم خیلی مشکل دارم، حاضرم تو دسته‌ی عرفانی معمولی باشه ولی بدقدم نباشه خیلی رو این حساس ...

یعنی میگی بگردم دنبال یه چی دیگه؟؟کاش مثه خیلیا اعتقاد نداشتم اصلا به این چیزا😭😭ولی متاسفانه دارم 

یعنی میگی بگردم دنبال یه چی دیگه؟؟کاش مثه خیلیا اعتقاد نداشتم اصلا به این چیزا😭😭ولی متاسفانه دارم

اره بابا این همه اسم باز خوبه تو مثل من نذر نکردی دستت بازه میتونی یه اسم انتخاب کنی هم اشرافی باشه هم خیلی شیک

من نذر اسم محمد کردم الان باید هم یه ترکیبی پیدا کنم با محمد جالب باشه هم تو دسته ارتعاش بالا باشه😂😂🤦🏻‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

وای منم با بدقدم خیلی مشکل دارم، حاضرم تو دسته‌ی عرفانی معمولی باشه ولی بدقدم نباشه خیلی رو این حساس ...

بدقدم؟؟؟؟؟ 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست