2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که نماز می‌خونید لطفا بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 15441 بازدید | 157 پست
نه...ده ساله عروسی کردیم.

ده ساله و روزی چند بار؟ شوهرت از مردای الان نیست.‌‌.. اون بار یه مطلبی خوندم از سال ۱۹۸۰ به این ور هر سال توانایی مردا کم و کمتر شده. در هر صورت هر چیزی یه راه حلی داره میتونی موهاتو کوتاه کنی که راحت دوش بگیری یه شونه و سشوار و تمام... یادمه من مجرد بودم مامانم میگفت کوتاه کن موهاتو سختته تو که ازدواج کنی باید کوتاه کنی... الانم موهام فک کنم بالای یک متره😂

تیمم بدل از غسل و وضو 👍😂

خب راهه دیگه 😁😁 البته میگم یه حکمی هم‌هست برا غسل که موها خیس نشد عیبی نداره ولی پوست سر خیس شه اوکیه اما اینو دقیق اولا نمیدونم دوما باید از مرجعش بپرسه من گردن‌ نمیگیرم خخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین مشکلو دارم خصوصا که هواسرد بشه ومنم موهام بلنده یعنی عذابه برام ،وگاهی پیش میاد قضامیشه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
تیمم بدل از غسل و وضو 👍😂

جایی ک اب باشه تیمم نمیشه ک باطله

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

دوستان سوال من چیز دیگه ای بود ، لطفا بحث رو به حاشیه نبرید...🙏😐

یه راهش اینه که موهات پسرانه بزن راخت شی

یکی دیگه اینکه اگه تونستی یه وان بزرگ بگیر پر آب کن  غسل ارتماسی کن 

یاقمر بنی هاشم...
یعنی چی؟؟ بیشتر توضیح میدید راجب این ک گفتی

عاشق شدم ازش خواستگاری کردم بعد قبول کرد رفتیم زیر یک سقف گفت اشتباه کردم و الان وقت ازدواج نبود و تو بدنت مورد علاقه ام نیست زنانگی نداری ....بعد خیانت کرد بهم چندین بار... بعدم وادارم کرد اگر عمل لابیا پلاستی کنی زندگیمون خوب میشه باهات رابطه دارم خیانت نمی کنم منم رفتم عمل کردم بعد این عمل لعنتی نه تنها شوهرم آدم نشد زد منو هم ناقص کرد و هنوزم درگیر عوارض عملممم و شوهرممم دوسم نداره مثل قبل. 

دعا کنید خدا شفامو بده
ظهر و شب هر جوری شده سروقت میخونم.ولی به خاطر این مساله من همش نماز صبحم قضا میشه...احساس بدی دارم ...

چه حس بدی

دقیقشو از مرجع بپرس

تیمم یه مشت خاک بریز نایلون  تیمم کن

مسافرتم رفتی ببرش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خب راهه دیگه 😁😁 البته میگم یه حکمی هم‌هست برا غسل که موها خیس نشد عیبی نداره ولی پوست سر خیس شه او ...

عزیزم اخه چجوری میشه بخوای پوست سرو خیس کنی موها هم خیس میشن دیگه

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸