2777
2789
عنوان

چقد عروسای سایت سلیطه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مادر فرق داره همون‌طور ک دختر می‌ره کمک مادرش هر کی ب مادر خودش خدمات میده

اون عروسهایی که چندین سال مادر شوهر کنارشون بوده ونگه داری کردن چی؟همچین نمونه هایی کم. نیست.قبول کنیم قدرت مردا بیشتره وخانواده خودشونو اولویت قرار میدن

نشدکه

چرا شد 

پسر وظیفه ی کمک داره ،ولی داماد نه

دختر وظیفه ی کمک داره ،عروس نه

مگه شام تولد هست ک این بگه مامان منم بگو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اون عروسهایی که چندین سال مادر شوهر کنارشون بوده ونگه داری کردن چی؟همچین نمونه هایی کم. نیست.قبول کن ...

اتفاقا برعکس شده از هر کسی بپرسی میگن قدیم بود پسر بر ما بود الان هر کس می‌ره طرف زن خودش و یا اونها بره و بیادا اکش دارن و راضین 

و پدر و مادرها هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با ماشین نمیرن با هواپیما میرن انگار شوهر اسی رو بردن ب عنوان ی مرد ک تنها نباشن بلیت هواپیما هم خود ...

خب شوهره برای زنش بلیط بخره. زنش را هم ببره. 

من و شوهرم مسافرت رفتیم. مادرشوهرم را هم بردیم. 

من خودم شاغلم. حقوقم از شوهرم بیشتره. 

خودم خرج کردم. 

ربطی به بد اومدن نداره واقعا خب این مرد اصلا چرا ازدواج کرده وقتی وارد زندگی مشترک شده پس واقعا باید با هم باشن و برخلاف میل هم کاری نکنن می‌تونه اگه توانایی مالی داره حوری که فشار به زندگی نیاد با تور بفرستشون