2777
2789
عنوان

اهل کدوم شهرین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
تبریییییززز😃زبان مادری تورک😃

سلام اولسون سنه همشهری😍🌹

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریزی ام تووورکم تورک 

ترجمه ترکی داشتین در خدمتم😌🙂

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
یکی از اشعار ترکی استاد شهریار رو بگو لطفا🥲

سن یاریمین قاصیدی سن ایلن سنه چای دمیشم هر گوزل دن بیر گل آلب سن گوزله پای دمیشم هر کس سنه اولدوز دیه اوزوم سنه آی دمیشم آخ گجلر یاتمامیشام من سنه لای لای دمیشم 🙂😍

میشه لطفا ترجمش رو بگی😍

تو قاصد یار منی بشین برات چای بریزم از هر زیبایی گل گرفتم برا تو زیبا رو های های گریه کنم 

هرکی به تو ستاره بگه من برات ماه گفتم 

چه شب ها که نخوابیدم و من برات لالایی گفتم🖤

2810