2777
2789
بدنسازی از ایروبیک بهتره... چون عضله سازه... ولی حتما ورزشی که ضربان قلب رو بالا ببره باید انجام داد... بدون اون فایده نداره ... سمانه جان ورزش تند و کند بهترین ورزش برای شماس. یعنی مثلا روی تردمیل یه دقیقه با سرعت مثلا 12 برو بعددو دقیقه 7 دوباره همین کار رو تکرار کن برای 20 دقیقه ...بعدش بدنسازی برای اون قسمتایی که میخوای عضله سفت بشه سنگین . قبلا گفتم که وزن عضله از چربی بیشتره بنابراین ممکنه که عضله بسازی و چربی آب کنی اما وزنت تکون نخوره... اینه !من خودم بیشتر روی شنای سوئدی و دراز نشست و لانج با وزنه و اسکات تاکید میکنم.عالین و ضربان قلب رو بالا می برن و خودشون یه جور ورزش با وزنه محسوب می شن.
http://www.womenshealthmag.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون رژیم پروتیین باید صبحانه و نهار و شام فقط پروتیین که شامل مرغ و تخم مرغ بدون زرده و ماهی

هفته ای 1 بار هم میتونی گوشت یا میگو یا جیگر بخوری

تو روز هم 1 عدد میوه که بهتره پرتقال یا گریپ فوت باشه
بچه ها بعد 10 روز رژیم سمانه ایی گرفتن امروز با این حال که روز اول پ ام هستم یک کیلو وزنم یکی2 سانتم از تمام قسمتهای شکمم کم شده راستی بچه ها کسی از این چسب های لاغری که اینترنت تبلیغ میکنه استفاده کرده تبلیغش وسوسه کننده اس
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برش و حکاکی لیزری (نمد،چرم،چوب،ام دی اف،پلکسی، طلق و ...) لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904793758 کانال ما: Avijehlaser@ 
می بینم که این رژیم سمانه ای غوغا کرده!!! هههههههههه

لیلی جان مرسی از راهنمائیت. راستی من 60 کیلو و 500 گرم شدم.. ناهار برنج یا نون هم می خورم اما عصر به بعد نه.. قهوه و چای سبز هم مهمون همیشگی بدنمن! تا با کمکشون مهمونای ناخونده و مزاحمم (چربیها) رو بیرون کنم!!!
سمانه دیگه چیزی نمونه!

لیلی منم دیروز از داداشم یه سری ورزشو نرمش بدنسازی گرفتم.. این شناسوئدیه وحشتناکه! خودش اومد کمکم تا تونستم سه ست 5 تایی برم.. تنهایی سه ست دوتایی یا فوقش سه تایی بتونم اونم احتمالا نادرست!
ببینم از این بدن خشک میشه چیزی دراورد یا نه!
آره ملی خیلی سخته ... ولی سعی کن روزی یه دونه اضافه کنی ... باورت نمی شه که بعد از یه ماه چند تا می تونی بری ... البته بعضی روزا حتی نمی شه یه دونه هم اضافه کرد!
نه سمانه ...از من جلو زدی!!!!!!!!!!!!! حالا وایسا!
http://www.womenshealthmag.com/
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!

دعوام نکنیدا! اما یه رژیم دیگه هم یافتم که از فردا می خوام اینم امتحان کنم! طفلی بدنم از دستم چی می کشه! ( به من چه! می خواست چاق نشه. حقشه!!)

یک رژیم یک هفته ای برای کسانی که میخواهند بین 4 تا 6 کیلو وزن در یک هفته کم کنند. در این رژیم سوپی که به شما آموزش میدهم مهمترین عامل در وزن کم کردن شماست. هر چه بیشتر از این سوپ بخورید وزنتان بیشتر پائین خواهد رفت.چون موادی که در این سوپ بکار رفته باعث میشود تابدن شما بیشتر کالری بسوزاند. شما اگر مایل بودید میتوانید تا دو هفته هم این رژیم را ادامه دهید. بسته به کشش شما در خوردن این سوپ دارد.
مقدار کالری که شما در روز استفاده میکنید خیلی کم است و شما روزانه تقریبا تا 1350 گرم میتوانید وزن کم کنید بعضی روزها شاید وزن کم نکنید نگران نباشید. ولی اگر نتوانستید لطفا دیگر ادامه ندهید. شما حداقل 3 بار در روز باید سوپ بخورید تا جائی که میتوانید. هر چه بیشتر بخورید وزنتان بیشتر کم خواهد شد. سعی کنید که روزانه بین 5 تا 8 لیوان آب بخورید.
مواد لازم برای سوپ:
6 عدد پیاز بزرگ-800 گرم گوجه فرنگی- نصف کلم سنگی(قمری) متوسط-4 عدد هویج-200 گرم کرفس
2 عدد فلفل دلمه ای سبز-3 عدد بولیونگ گوشت (آب گوشت)2- بسته سوپ پیاز3- تا 4 پر سیر- نمک، فلفل، ادویه و سویا
تمام مواد را به تکه های درشت خرد کنید و در قابلمه بریزید. به مدت یک ساعت بگذارید تا بپزد و ادویه هائی را که دوست دارید داخل آن بریزید.
برنامه هفتگی:
شنبه: سوپ به مقدار زیاد، انواع میوه بجز موز و اگر طالبی دوست دارید که چه بهتر.
یکشنبه: سوپ ، انواع سبزیجات آب پز یا تازه از خوردن نخود فرنگی و حبوبات پرهیز کنید.
دوشنبه: سوپ، میوه و سبزیجات، از خوردن موز و سیب زمینی و نان و برنج پرهیز کنید.
سه شنبه: سوپ، 5 تا 8 موز و به همان اندازه شیر کم چربی
چهارشنبه: سوپ، 6 عدد گوجه فرنگی تازه،300 گرم گوشت گوساله آب پز، حداقل 8 لیوان آب.
پنج شنبه: سوپ، هر قدر که میخواهید سبزیجات و ماهی آب پز.
جمعه: روز آخر از سوپ صرف نظر کنید. بلغور و سبزیجات خام یا آب پز، آب میوه بدون شکر، چای و یا قهوه بدون شکر

پژوهشگران عقیده دارند؛ بهترین رژیم غذایی برای کم کردن وزن، سوپ کلم است زیرا هیچگونه انرژی در بدن تولید نمی کند و در عین حال مقداری املاح و ویتامین های ضروری را نیز به بدن می رساند

ه گزارش سلامت نیوزبه نقل از نشریه شهروند؛ در یک بررسی علمی ثابت شد، رژیم سوپ کلم می تواند حدود 4 کیلو از وزن بدن را در مدت یک هفته کاهش دهد.
بنابراین گزارش؛ برای رعایت این رژیم مصرف روزی دو بارسوپ کلم بدون چربی همراه با سبزی و میوه، شیر بدون چربی و کمی گوشت توصیه شده ون وشیدن 8 تا 10 لیوان آب در روز و همچنین چند فنجان چای در این مدت ضروریست.
این گزارش می افزاید؛ اگر کسی بخواهد بیشتر از یک هفته این رژیم را ادامه دهد باید چند روزی آن را قطع کرده و پس ازداشتن رژیم غذایی معمولی دوباره آن را شروع کند.
گفتنی است؛ این رژیم برای مدت کوتاه ضرری ندارد ولی در درازمدت ممکن است ناهنجاری هایی را به وجود اورد زیرا رژیم سخت و کنترل شده ای است
می دونم رژیمش یه جوریه! اما خوب دیگه. سوپه دیگه. من خودم می خوام روزانه درستش کنم که موادش تازه باشه نه سوپ توی یخچال مونده. کلم بروکلی هم اضافه می کنم بهش. روزی یکی دو فنجون قهوه و چای سبز هم می خورم.
ببینیم چی میشه. یک هفته ش به جائی بر نمی خوره انشاءالله.
ملی جون و لیلی عزیز از دستم عصبانی نشیدا! قول میدم آخرین بارم باشه!! ههههه
اگه زنده موندم نتیجشو بهتون میگم!! حلال کنید دوستای گلم!
ااز فردا بسم الله!
2810