2777
2789
سلاممممممممممم

من 2 هفته است واقعا وقت نکردم ورزش کنم انقدر خسته بودم هم روحی هم جسمی که نشد

سرما هم خوردم شدید الان 1 هفته است از گرسنگی هر چی دستم اومد خوردم حالا 1 کیلو دوباره اضافه شده الان 67 هستم

امروز حالم بهتره و از امروز باز ادامه میدهم

راستی مامان ساینا جون خوش اومدی و مرسی که مطلب گذاشتی

خیلی وقته به اسفندیها سر نزدم

نام...........................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166...........69.................65................57
2-زهرا.........................160...........70..............67................64
3-سارا .......................158...........69 ................69.................55 الی 60
4-شبنم......................167...........60 ................60.................56
5-حوری......................168 ...........70 ................69................60
6-لیلی ....................168............68...............62.5................58
7-سعیده
8-پانی.......................160............64 .................64................58
9-مامان رومینا ..........168............70 .................69................60
10-نازیلا.................. 173............75..................74................63
11-آزی .....................153............64...................61................52 الی 55
12- فرنوش ................165............66...................65................60
13- مامان ساینا........167............70...................70................55
14- هانیه ................165............74...................74................58

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلییییییییی دپرسم.. با وجود اینکه تحت رژیمم اما وقتی به شکم گندم نگاه می کنم عصبی و دپرس میشم جوریکه الان هم سردرد گرفتم! هیچ جای بدنم چربی اضافه نداره فقط شکمم! مثل کاریکاتورها!!! آخه چرا ما ایرانیا اینجوری هستیم؟! همش تقصیر تغذیه های نادرست و نون و برنجه. الان قسم خوردم که تا شب لب به هیچی نزنم فقط شیر و ماست... امروز میرم باشگاه بدنسازی با دستگاه. البته فعلا میرم سوال بپرسم که اگه شد از فردا برم.. امیدوارم روحیم بهتر بشه.
سمانه جون ورزش که برای سلامتی لازمه و حتما انجام بده ... چربی دور شکم خیلی پیچیده است بدبختانه و دیرتر آب می شه ... اما تمریناتش معمولا دستگاه خاصی نمی خواد ... انواع دراز نشست و دوچرخه و رکاب زدن و ...
http://www.womenshealthmag.com/
سلااااااااااااام

من یکم غذامو کم کردم و یکم هم پیاده روی

شدم 59

11-آزی .....................153............64...................61................52 الی 55

11-آزی ..................153............64................59................52 الی 55

ولی الان زایمان خواهرمه و حسابی شیرینی خورون

خداکنه بتونم طاقت بیارم و کم بخورم تا وزنم حداقلش ثابت بمونه
CafeMom Tickers
شماره..نام...................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166 ...............69 ................65 ..................57
2-زهرا......................160 ...............70 ................67 ..................64
3-سارا .....................158 ...............69 ................69 ..................55 الی 60
4-شبنم....................167 ...............60 ................60 ..................56
5-حوری....................168 ...............70 ................69 ..................60
6-لیلی ....................168 ...............68 .............62.5 ...................58
7-سعیده...................؟؟؟ ...............؟؟ ................ ؟؟ ...................؟؟
8-پانی.....................160...............64 ................64 ...................58
9-مامان رومینا ............168 ..............70 ................69 ...................60
10-نازیلا................... 173 .............. 75 ...............74 ...................63
11-آزی ....................153 ..............64 ................59 ...................52 الی 55
12- فرنوش ................165 ..............66 ...............65 ....................60
13- مامان ساینا............167 .............70 ...............70 ....................55
14- هانیه ..................165 ..............74 ...............74 ...................58
CafeMom Tickers
سلام
منم یه عالمه چاق شدم این چند وقت نمیدونم مال چیه شاید مال اینه که شیر دهیم داره تموم میشه
خلاصه که مدتها بود بین شصت و یک و دو ثابت بودم ولی یه دفه شدم شصت و چهار!!!!!! با قد صد و پنجاه و هشت خیلی بده ، همشم شگم و ایناست اه اه
اصلن با همین دو کیلویی که زیاد شدم انقدر سنگین شدم و احساس مریضی و ناتوانی میکنم که نگو

خلاصه رژیم اینا زیاد نمیتونم بگیرم ولی میخرام از امروز ورزش کنم. یه سی دی ایروبیک دارم دوزی نیم ساعت با اون، توتال کر و نرمش و اینا

امیدوارم جواب بده

پس شد وزن الان 64 هدف 58 قد هم 158
الهام جون خوش اومدی

متاسفانه اینجا خیلی پر رونق نیست که خیلی انگیزه داشته باشیم ولی ای بدم نیست میتونی پستهای قبلی رو بخونی تا تو هم استفاده کنی

وای سعیده نگو از شکم که منم خیلی بدم میاد

بعد از 3 هفته امروز باز ورزش کردم واقعا نتونستم سرما هم که خوردیم جون نداشتم و هر چی دستم میومد میخوردم

ولی از امروز بهترم و دوباره شروع میکنم هفته بعد هم که عروسی داریم نتونستم وزنی که میخوام بشم حالا اگه بشه همت کنم کمتر بخورم و بیشتر ورزش کنمتا بشه خیلی هم مهم نیست البته ههههههههههه

سلام به همه دوستان عزیزم مطالبو خوندم خیلی خوب بود
شما تا حالا از داروهای لاغری استفاده کردین لطفا نظر بدین چون من خیلی دیر وزن کم می کنم حسابی روحیم خراب شده می خواستم برم سراغ داروهای لاغری گفتم اول تحقیق کنم لطفا اگه اطلاعاتی دارین بدین ؟داروهایی مثبل فیبر کلیر و غیره .........
الهام واسه چی وزن دیگر کم می کنی ... ناراحتی تیروئید داری مگه ؟ .... یا تنبلی :)) ... داروی لاغزی رو حتما پیش مشاور تغذیه برو ... کلا من شنیدم که داروهایی که معده رو پر می کنن خوب نیستن ... اونایی که سوخت و ساز بدن رو بالا می برن خوبن ... من سالها پیش همراه با ورزش ال کارنیتین می خوردم ... فکر کنم که از همه معقول تره ... در ضمن قرصای خیلی عالی هست که تو ایران گیر نمیاد وگرنه برات می نوشتم.

به نظرم اگه می خوای انرژی بگیری و حس می کنی که انگیزه نداری اون رژیم 10 روزه بدون کربوهیدارت رو بگیر خیلی کمک می کنه نگران بچه و شیر دادن و اینا هم نباشین بچه ها مواد غذایی بهشون میرسه
بچه ها من زیاد با این رژیمهای چند روزه موافق نیستم. اینجوری عضلات میرن نه چربی ها! در حالیکه به نظر میاد لاغر شدید. بابا بیاین اراده کنیم دیگه. بالاخره نمیشه هم خدا رو خواست و هم خرما. من الان دو هفته ست رژیمم( تحت نظر دک تغذیه) هفته ای سه بار هم میرم بدنسازی با دستگاه. با وجود اینکه می دونم کلییییییییی مونده تا به وزن دلخواهم برسم اما بالاخره تلاشمو می کنم. ورزش تنها بدون رژیم یا تغذیه ی صحیح هیچ فایده ای برای کاهش وزن نداره. پس باید گرسنگی رو تحمل کنیم.
نه سمانه جون ... عضلات از پروتئین ساخته شدن بنابراین رژیم پروتئین عضلات رو حفظ می کنه ... کربوهیدرات خیلی راحت تبدیل به چربی می شه اما کربوهیدرات واسه بدن لازمه و نباید حذف بشه ... واسه اینه که این رژیم 10 روزه است ... واقعا هم برگشت نداره ... واسه اونایی که می خوان انگیزه بگیرن عالیه معجزه می کنه

من هر روز تقریبا نیم ساعت پیلاتس با توپ ایروبیک انجام می دم ... زمانش خوبه و بدن هم کوفته نمی شه ... فعلا امکان بدنسازی ندارم ... شاید وقتی دیگر‍!
2810