2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من یه قوطی خوردم 

در عرض یه ماه کمی صورتم تپل شدم اونم نامحدود اصلا معلوم نبود زیاد تاثیر نداره 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

تاثیر نداره

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸
و اینکه میشه با ابمیوه هم خورد؟

من به مدت سه ماه 

بعد از ناهار و شام ی قاشق پر پر تو مایت میریختم میخوردم 

بین روز هم ی قاشق توی اب میوه یا شربت میریختم میخوردم، روی میوه و سالادم میریختم همیشه 

صورتم خیلی گردالی و ناز شده بود پوست و موهام عالییی

بدنتم چاق شد!

اره ولی چاااااق نه، تو پر شدم 

خیلی لاغر بودم قصد چاقی داشتم 

ولی صورتمم واقعا عالی شد 

الان وزنم ازون موقع خیلی بیشتز شده ولی صورتم لاغره خیلی دلم میخاد مث اون دوران بشم خیلی تنبلی میکنم ی روز میخورم ی هفته نمیخورم 

اون موقع سنم کمتر بود و با انگیزه دغدغم همین چیزا بود ولی الان یه سر و هزار سودا

اره ولی چاااااق نه، تو پر شدم خیلی لاغر بودم قصد چاقی داشتم ولی صورتمم واقعا عالی شد الان وزنم ازون ...

اره منم یه زمانی فکرو ذکرم تپل شدن صورتم بود، الان به یه روزی افتادم ها

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

منم🥺خیلی دلم میخاد عزممو جزم کنم شروع کنم ولی ی زوز فکرم درگیر باشه برنامه هام بهم میریزع

منم یه روز حالم بد باشه میگم ولش کن به چه دردم میخوره، مثلا من ریزش مو دارم یه هفتس حالم بده واسه همین قرصامو نخوردم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

منم یه روز حالم بد باشه میگم ولش کن به چه دردم میخوره، مثلا من ریزش مو دارم یه هفتس حالم بده واسه هم ...

منم اینجوریم شوهرم میگه نمیدونم چرا از ی موضوعی دلخوری با خودت لج میکنی ب خودت آسیب میرسونی میگه در همه حال اول ب خودت فکر کن ولی نمیتونم واقعا

2810