2777
2789
عنوان

تولد بچه ی خودهرشوهرمه ولی نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 29 پست
دخالت نکنم چیه وقتی جفتتون و دعوت کرده پس شما رو یه خانواده حساب کرده خودت فک کن زشت نیست دست خالی ب ...

ی بار اولین باررفتیم خونه خواهرشوهرم اینا بهش گفتم ی جعبه شیرینی بگیریم گفت نمیخواد بابا واسه چی گفتم اولین باره بخاطره همون گفت بیخیال ابجیمه دیگه همین

اینم گفتنی اینجوری میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا کادو خریدن برا ی بچه و خوشحال کردنش انقد سختتون میشه؟ مشورت داره برا ی بچه ی لوازم تحریر یا اس ...

نه آخه گفتم بهش گفت نمیخواد منم گفتم بده زشتهوگفت ما نامزدیم هروقت رفتیم خونه خودمون قرق داره

مردا ازین کادو دادن ها و بده بستون ها سر در نمیارن زن باید مدیریت کنه

اینم هست.ولی منکه دخالت کردم پشیمون شدم دیدیم بعدا حق با شوهرم بوده.چون بعدا حسابی منو سوزوندن خانوادش.دیگ خود اسی باید ببینه خانواده شوهرش چهجوری هستن

اینم هست.ولی منکه دخالت کردم پشیمون شدم دیدیم بعدا حق با شوهرم بوده.چون بعدا حسابی منو سوزوندن خانوا ...

بعضیا ارزش ندارن درست میگی 

اما اینم زن باید بهش برسه نه با یه کلمه حرف دیگران 

ی بار اولین باررفتیم خونه خواهرشوهرم اینا بهش گفتم ی جعبه شیرینی بگیریم گفت نمیخواد بابا واسه چی گفت ...

بنظرم بعضی چیزا رو که خودت فک میکنی واجب جدی بگیر

چون الان از نظر اون ممکنه چیزی نباشه ولی خاطر شوهر از چشم‌تو ببینه نذاشتی بگیری