2777
2789
عنوان

دندون پزشکم ی حرفی زد خیلی ناراحت شدم و خجالتم کشیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐چه بی شخصیتهمین میگن شخصیت مهم تر از سواده

اینقد دوسش داشتم مرد مهربونی بود خیلی باهام راه میومد چون تحمل دردم پایینه برای بی حسی زدن واقعا تلاششو میکرد اذیت نشم قلقم دستش اومده بود باهاش احساس راحتی میکردم از لحاظ کارای پزشکیم میگم، حس اطمینان بهش داشتم بدون استرس میرفتم مطبس

ببین چون چندبار پیشش رفتی هوا برش داشته پر رو شده طبق تجربه ام میگم

چندین ساله هم خودم هم همسرم میریم پیشش کلی هم دوستامو ابجیامو فرستادم پیشش از زمانی ک تو درمانگاه نو پا بود من بیمار ایشون شدم

اینقد دوسش داشتم مرد مهربونی بود خیلی باهام راه میومد چون تحمل دردم پایینه برای بی حسی زدن واقعا تلا ...

البته شایدم  با شوخی گفته 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

وا!!😐

چرا خودزنی میکنه این آدم؟! من جات باشم دیگه نمیرم پیشش یه دندون پزشک دیگه پیدا میکنم میبرم پیش همون کارم رو انجام بده مفت که نیست داری پول میدی اونم وظیفه داره که کارش رو به نحو احسنت انجام بده!

منتت ب پولت تهران هستی ؟ی دکتر بهت معرفی کنم کارش و برخوردش عااااالیه عااالی

ن گلم شهرستان کوچیکی هستم همه دکتراش ازینان ک تجربی دندون پزشک شدن اینو یکی دونفر دیگه تحصیلاتش رو دارن خیلی اتفاقی یبار رفتم پیشش سالها پیش خیلی خوش رفتار بودن از همون موقع دیگه همیشه پیش ایشون میرفتم

چیزی که ریخته دکتره

چرا به خودت میگیری چه دکتر چه هر کس دیگه بعضیا بلدن حال آدمو خراب کنند

به خودت نگیر

به قول مهران مدیری وقتی از کسی ناراحت میشه با خودت تکرار کن کجای زندگیمه

کجای زندگیشم...

اگه پاسخت هیچ جا بود رهاش کن

متاسفانه تحصیلات لزوما شعور نمیاره عزیزم به حرفش فکر نکن ولش کن

ممنون عزیزم اگه ی روز دیگه بود شاید برام اهمیتی نداشت نهایتا تو دلم دوتا بد و بیراه میگفتم بهش ولی امروز حال روحیم داغون بود

باید فوری میگفتی یه همکار خوب معرفی کنین که کارش مثل شما سرهم بندی نباشه .

چه خوب و حاضر جواب آفرین خوشم اومد خخخ لعنتی مگه مجانی درست می‌کنه زر زرم کرده اکثریت دندون پزشکی اعصاب ندارن و پررو و کستاخن منم یبار همینجوری ناراحت شدم دقیقا مثل شما رفتم پذیرش فرهنگیان منو فرستاد پیش همون قبلی گفتم نه خیر دندون خانمه رو داغون کرده من نمیخام برم پیشش