2777
2789
عنوان

از پنج صبح بیدارم🥲😭😭

188 بازدید | 13 پست

نرفتم مدرسه خودمو به کلاسای بیرون مدرسه برسونم 

یه جلسه ریاضی دیدم یکم فیزیک خوندم یکم تست زدم ازش

یکمم ریاضی تست زدم 

🥲😭😭😭چرا انقد کندم اخههه😭😭الانم خستم شده تست زدن بلد نیستم تازه شروع کردم تستو یازدهم تجربیم😭😭

تروخدا راه حل بدین چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم ها رو با دور ۱.۵ ببین تست نیاز نیست زیاد بزنی چون الان توی مرحله آموزش هستی ده تا دونه تا بیست ...

خب الان نزنم کی بزنم همیشه همینجوریم خوب نمیتونم تست بزنم😭

خاک تو سرم چرا یکاری نمیکنم استرس گرفتم بایدددد خودمو برسونم به بقیه 

همه تستارو نزن مثلاً سعی کن برای دور آموزش تستای زوج کتابتو بزنی و برای جمع بندی تستای فرد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب الان نزنم کی بزنم همیشه همینجوریم خوب نمیتونم تست بزنم😭خاک تو سرم چرا یکاری نمیکنم استرس گرفتم ب ...

داداش 

اولا استرس نداشته باش 

بعدش هم امروز در حد تست آموزشی تست بزن 

تازه یازدهمی نیاز به این همه تکاپو نیست 

امروز مطالب رو یاد بگیر فردا تست بزن و مرور کن 

همه تستارو نزن مثلاً سعی کن برای دور آموزش تستای زوج کتابتو بزنی و برای جمع بندی تستای فرد

ببین الان مثلا برای ریاضی بخش درسنامه داره که تو بخش درسنامش تستم هست 

اول اونارو بزنم و بخونم بعد که یادگرفتم برم تستای اصلی رو بزنم؟

بعد برای زیست میخوام ار خیلی سبز شروع کنم هر تستی که میزنم همون موقع تحلیل کنم؟

شیمی هنوز شروع نکردم تستاشو برای فیزیکم سخته تست زدن 

حس ناکافی بودن میکنم🥲😭 

ببین الان مثلا برای ریاضی بخش درسنامه داره که تو بخش درسنامش تستم هست اول اونارو بزنم و بخونم بعد که ...

ایتا داری؟چند نفری بود تو این سایت که چند تا ویس براشون گرفتم و کمکشون میکنم تو درس خوندنتون و سعی میکنم تجربیاتمو از درس خواندنم بهشون بگم اگه اینا داری میتونم ایدیمو بدم بهت و انارو برای توهم بفرستم شاید تونستم کمکت کرده باشم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
داداش اولا استرس نداشته باش بعدش هم امروز در حد تست آموزشی تست بزن تازه یازدهمی نیاز به این همه تکاپ ...

تست آموزشی مثلا در حد چند تا باید بزنم؟

فعلا هنوز کتابای تستم نرسیده دستم وقتی بیاد شروع میکنم

حس میکنم دوستام از من جلوعن😭واقعانم همینطوره

مشاور گرفتم ۱۰ تومن برا یه سال ولی خب خیلی پیگیری نمیکنه هفته ای یبار حضوری باهاش کلاس دارم بنظرت بهش چی بگم که بیشتر حواسش باشه بهم؟

تست آموزشی مثلا در حد چند تا باید بزنم؟فعلا هنوز کتابای تستم نرسیده دستم وقتی بیاد شروع میکنمحس میکن ...

همون که گفتم خیلی زیاد بخوای بزنی بیستا

ببین منم دوران مدرسه همکلاسی هام همش میگفتن آره ما شروع کردیم خیلی وقته و همش حچدر حال خرید کتاب تست بودن آخرش هم قبول نشدن چون اصلا شروع نکرده بودن همش حرف بود یا اینکه عین آدم درس نمیخوندن 

به مشاورت خیلی راحت بگو مشکلت رو با اون راحت نباشی و مشکلاتت رو نگی به کی بگی 

اگر خواستی توی تاپیک های قبلیم کانال تلگرامم هست مطالب مشاوره ای میذارم