2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش رفتم دکتر زنان چون شب قبلش یکم لکه بینی داشتم و از نظر خودم ۶ هفته بودم طبق اخرین پریودم ک ۱۸ مرداد بود دکتر با دستگاه خودش سونو گرفت گفت ساک هست ولی چیزی نیس و این طبیعیه چون هفته ۵ هستی هنوز

ولی من ک ۶ بودم و بم گفت ۱۱ مهربیا برا قلب 

خب طبق حرفش من ۱۱مهر۷ هفتم میترسم برم تشکیل نشده باشه شیافم بهم داد

من هفته پیش رفتم دکتر زنان چون شب قبلش یکم لکه بینی داشتم و از نظر خودم ۶ هفته بودم طبق اخرین پریودم ...

نترس عادیه بابا 

منم طبق پریودیم ۸هفته بودم رفتم سنو ۶هفته بودم وهمون زمان دو لخته خون دفع کردم 

استرس نداشته باش استراحت کن و خوب تغذیه کن 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

من از ۵ تا ۱۳ هفته لکه بینی و خونریزی داشتم 

۷ هفته قلب دخترم تشکیل شد 

استراحت مطلق کردم و شیاف استفاده کردم خوب شدم 

ولی زایمانم زودرس شد و ۳۴ هفته زایمان طبیعی کردم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
من از ۵ تا ۱۳ هفته لکه بینی و خونریزی داشتم ۷ هفته قلب دخترم تشکیل شد استراحت مطلق کردم و شیاف استفا ...

خب ببین من الان هفته ۶ یا هفتم لکه بینی خیلی کم گاهی دارم این نشونه اینه ک جنینی هست و سالمه؟؟؟ میگم اگه ساک خالی میموند باید خونریزی داشتم نه لکه درسته ؟  ای خدا انگار تو برزخم

خب ببین من الان هفته ۶ یا هفتم لکه بینی خیلی کم گاهی دارم این نشونه اینه ک جنینی هست و سالمه؟؟؟ میگم ...

ربطی به لکه بینی ندارع 

من دخترم جنین بود خونریزی داشتم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
ربطی به لکه بینی ندارع من دخترم جنین بود خونریزی داشتم

من سوالم اینه الان نشونه خوبیه ک لک کم دارم ینی امیدوارباشم اخه هیچ علایمی ندارم بعد میخوام ب خودم امیدواری بدم میگم اگه مشکلی بود حتمااا خونریزی داشتم دیگه  

درسته لکه بینی نشانه سقط نیس 

ولی سقط حتما با لکه بینی همراه ینی نمیشه سقط بشه ولی خونریزی نکنم