2777
2789

پسر من امسال کلاس اوله مدرسه هم خیلی نزدیکه ب خونمون 

سال قبل ک پیش دبستان بود بدون ذره ای نگرانی و ترس و گریه میرفت و میومد هیچ اعتراضی هم نمی‌کرد 

حتی روز اول مدرسه هم اوکی بود ولی از روز دوم ک تقسیم بندی شدن با اینکه پیش دوستاش هم هست ولی مدام گریه می‌کنه و ب هرکی بشناسه میگه ب مامانم زنگ بزنید 

یا میگه بیا منو ببر یا میگه بیا پیشم 

چیکار کنم این گریه ها تموم شه؟

بخدا دیگه کلافه شدم سه روزه دارم میرم و میرم ی بچه دو ساله هم دارم ب هیچی نمی‌رسم دیگه 

اصلا اینا هیچی گریه هاش چرا تموم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما مشکلی داره 

ببین حرف دلش چیه بچه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
2805

اولش طبیعیه ما یادمه ی همکلاسی داشتم یهفته مادرش امد سر کلاس باهاش تو ی نیمکت نشست امروزم تحمل کن بعد تعطیلات دیگه باهاش صحبت کن بگو جایزه میگیرم واست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اگر دوست پیدا کنه گریه هاش کمتر میشه 

یک جایزه براش بخر و با معلمش صحبت کن که دزدکی بدون اینکه بچها بفهمن جایزه رو بهش بده و بهش احساس امنیت بده و اینکه کارای کلاسی رو بهش بسپره مثلا بره تخته پاک کنه یا ماژیک بده برای معلمش

اولش طبیعیه ما یادمه ی همکلاسی داشتم یهفته مادرش امد سر کلاس باهاش تو ی نیمکت نشست امروزم تحمل کن بع ...

من فامیلمون چندماه با بچش رفتو‌اومد سرکلاس نشستو🤦

یروز خسته شد قششنگ زدش، ازفرداش بدون گریه رفتو‌اومد الانم فک‌کنم پونزده سالش اینا باشه😆🤦

parasoo1989@

منم پسرم همش غر میزنه پرخاشگر شده باردارم هستم نمیتونم ببرمش الان کلی گریه کردم 

گریه که اشکال نداره بلاخره آروم میشه من پسرم اضطراب که میگیره همش عصبانیه و کرم میریزه بیرونش کنن 

باز خوبه پسره تو میگه زنگ بزنین مامانم پسره من انقد تو کلاس کرم میریزه که خودشون بیرونش کنن 

پسر منم  کلاس دومه ولی بازم با گریه می‌ره صبحا بیدار میشه می‌ره مدرسه واقعا نمیدونم باید چکار کنم.پسر شما واسه مشق نوشتن اذیت نمیکنه؟ پسره من دیونه مون می‌کنه میخواد یه کلمه مشق بنویسه صبح ها هم من میبرمش میگه بمون همینجا 

عزیزم چقدر سختبا یه مشاور صحبت کنشاید معلم چیزی بهش گفته؟یا‌یکی از بچه ها اذیت اش کرده؟

معلمش خوبه باهاش صحبت کردم هواشو داره 

بچه ها هم همه بچه های پیش دبستانی هستن ک با هم دوستن اصلا حرف نمیزنه ک بدونم مشکل چیه

تو مدرسه اتفاقی نیفتاده؟ازش بپرس شاید کسی اذیتش میکنه به شما نمیگه

مشکل اینه ک ب شدت هم درونگرا هست خودمو کشتم از روز اول ولی چیزی نمیگه فقط گریه می‌کنه

خونه خوبه گریه نمیکنه میگه از فردا هم دیگه گریه نمیکنم ولی فرداش دوباره همون برنامه رو داریم 

2810