2777
2789
عنوان

قطره کلوی کیدز برای تاخیر گفتار

151 بازدید | 3 پست

دوستان پسرم دوسال و نیمشه و در حد چند کلمه میگه فقط،به ی متخصص اطفال گفتم این موضوع رو ،گف بهش کلوی کیدز بده تاحالا کسی استفاده کرده؟تاثیرش چطور بوده عوارض هم داشته یا نه؟

عجب تجویزی کرده ! اگه میخای زود صحبت کنه هر روز باهاش حرف بزن هر چی بهش میدی بخوره توضیح بده از چی درست شده و چه فایده ای برا بدن داره منظورم اینه که از زمین و اسمون براش حرف بزن انشاالله ۳ ماهه به نتیجه میرسی 

عجب تجویزی کرده ! اگه میخای زود صحبت کنه هر روز باهاش حرف بزن هر چی بهش میدی بخوره توضیح بده از چی د ...

همین کار رو میکنم مثلا بهش میگم این گلابیه بعد باز همون حرف خودشو میگه که این نه نه هستش😤🤧قطره کلوی کیدز بده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کار رو میکنم مثلا بهش میگم این گلابیه بعد باز همون حرف خودشو میگه که این نه نه هستش😤🤧قطره کلو ...

اگه منظورش کولیکدز اون برای کولیک نوزادان ولی من خودم درگیر تکلم پسرم بودم مطمینم چیزی نیست که با دارو رفع بشه

2805