2777
2789

سلام بچها من همونم که پارسال چندبار تایپک زدم برای سرطان کلیه بابام 

باشما ختم صلوات برداشتیم براش

بچها الان بابام عذر میخوام بی.ضش به مشکل خورده خیلی ورم کرده و دونه توشه

بچها دارم سکته میکنم😭

توروخدا اگر تجربه ای دارین بگید

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

آروم باش کفیل و عهده دار دلهای ما خداست نگران چی هستی.

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آروم باش کفیل و عهده دار دلهای ما خداست نگران چی هستی.

😭😭به خدا دارم میمیرم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب شاید التهابه بره دکتر داداش منم یبار اینجوری شد خوب شد

دعا کن😭😭

خودش گفت اینجوری شدم؟از کجا فهمیدی؟

بله گلم به مامانم گفته

مامانمم بهم اطلاع داد که نوبت دکتر بگیرم براش

مثه اینکه خیلی تورم داره

منم پارسال مادرم درگیر سرطان سینه بودشیمی درمانی و عمل و پرتو رفتیم تمام  الان باز یک توده در آورده نمیدونم چیه دکتر اسکن داده هی روزگار چه کنیم فقط میتونیم امیدوارباشیم که چیزی نیست همین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اخی نه بعیده مشکل کلیه باشه انشاالله چیز خاصی نیست.

نه مشکل کلیه نیست چون کلیشو کامل دراوردیم و متاساژ نداده بود

الان باز جدید اینطوری شده

منم پارسال مادرم درگیر سرطان سینه بودشیمی درمانی و عمل و پرتو رفتیم تمام الان باز یک توده در آورده ...

😭😭😭😭😭😭😭

خدارحم کنه

حمد شفا میخونم براش ❤️

خدا همه پدرها رو حفظ کنه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

😭😭😭😭😭😭😭خدارحم کنه

انشاءالله که به خیر میگذره هم برای پدر شما هم مادر من 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
حمد شفا میخونم براش ❤️خدا همه پدرها رو حفظ کنه

ممنون

انشاءالله که به خیر میگذره هم برای پدر شما هم مادر من

انشالله

2810