2777
2789
عنوان

عجیب ترین رسم تو شهر ما

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 21 پست
کدوم شهری که عروس اونجا نشیم 🙄

😂😂😂😂😅عزیزم نسل جدید معمولا انجام نمیدن دیگه ولی اونایی ک پدر و مادرشون تفکر قدیمی دارن انجام میدن 

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..

اینم هس تیراندازی واقعا کلافه کننده س ما یبار باآژانس بودیم توی خیابون یهوافتادیم توی کاروان عروس برون وااای نگم برات رگبارگرفتن کلی نذرونیازکردیم تا راهمون جداشدازشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا این رسم نیست بلکه یک باور به غلط مرسوم شده ناشی از تفکرات زن ستیزانه و مردسالارانه ست

دقیقا و فکر کنم اتفاقا بیشتر توسط خود زن ها ( بعضی از زن ها ) بهش پر و بال داده شده و هنوزم باقی مونده. 

😂😂😂😂😅عزیزم نسل جدید معمولا انجام نمیدن دیگه ولی اونایی ک پدر و مادرشون تفکر قدیمی دارن انجام می ...

😁👍

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دقیقا و فکر کنم اتفاقا بیشتر توسط خود زن ها ( بعضی از زن ها ) بهش پر و بال داده شده و هنوزم باقی مون ...

دقیقا احسنت 

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..
دقیقا و فکر کنم اتفاقا بیشتر توسط خود زن ها ( بعضی از زن ها ) بهش پر و بال داده شده و هنوزم باقی مون ...

بله متاسفانه خود زن ها، حالا یا از سر نادانی و جهل یا خودآگاه و دانسته ادامه دهنده و مروج فرهنگ زن ستیزانه هستند در اکثر موارد و اینکه یادمون باشه مادر در تربیت فرزند کلیدی ترین نقش رو داره و چنین خانم هایی،پسرانی به غایت زن ستیز تربیت و روانه جامعه میکنند

کاش ما خانم ها یاد بگیریم که حقوق انسانی مون رو بشناسیم و مطالبه گر باشیم و به این چرخه پر عذاب زن مظلوم و مرد ظالم پایان بدیم 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............