2777
2789
عنوان

کاش منم بتونم🥲😭

218 بازدید | 18 پست

بتونم خوب درسامو بندازم جلو و بخونم و تا میتونم تست بزنم چون تنها راه موفقیتم همینه 

یازده تجربیم امروزم مدرسه نرفتم خودم بخونم🥲میشه یه نصیحتم کنین یا برام دعا کنین

مرسی🥲❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم برای سالای آخر دبیرستانم تنگ شده     

منم مثل شما سالای آخر کمتر رفتم مدرسه...

زمان کنکورمم دو شب خوندم دانشگاه سراسری قبول شدم   میدونید راز مهم درس خوندن این نیست که فشرده و سنگین بخونید...

رازش آمادگی خودتون و جسم و ذهنتونه...

وقتی زیاد کار بکشید ذهنتون قدرت و توانایی نداره و خسته میشه...

ولی وقتی به اندازه و مفید و مختصر باشه اوکیه...

سعی کنید برنامه ریزی کنید اگه درس میخونید کنارش به کارای روزمره و تفریح و ورزش و همه چیز اتون برسید...

چون اگه تفریح و وقت گذاشتن برای خودتون نباشه پس انرژی و انگیزه درس خوندن ندارید...

من دو روز مختصر مفید خوندم کنارش به خودم و ذهنم رسیدم و تونستم نتیجه بگیرم حتی برای کنکور ارشد هم کل اش بزور یک هفته خوندم بازم سراسری قبول شدم...

سعی کنید سخت و دشوار نگیریدش از پسش بر میاین     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

سلام صبح بخیر عزیزم

من امسال دوازدهم تجربی بودم اما میخوام پشت بمونم یه نصیحت من خودم از نهایی بدجور ضربه خوردم بدجوووور همش بخاطر فارسی دینی هویت و سلامت اگه اینارو میخوندم الان رتبه برتر بودم ،تو تا دوازدهم وقت زیاد داری اما حتما هرجور شده روزای مدرسه ۱۰۰تا تست بزن نقاط ضعفتو پیدا کن و براش بیشتر تلاش کن که بشه قوت نه اینکه ازش فرار کنی ،بعد اینکه بخاطر جو رقابتی استرس نداشته باش که تا سال دیگه نابود میشی ،صبح همیشه ۵صبح بیدار باش شب زود بخواب روی یادگیری تاثیر می‌زاره ،اگه مدرسه عادی درس میخونی خیلی نرو مدرسه وققتو میگیره اما مدارس نمونه و سمپاد از دست نده ،اگه خواستی آزمون بدی ماز و گزینه دو بهتره من خودم قلم چی بودم و اصلا ازش راضی نیستم ، ببین معلم عالی پیدا کن خیلی کمک می‌کنه اگه یه مشاور دلسوز داشته باشی نه مشاورانی الکی بگیر 

تو که مدرسه هم نمیری

آخه اول هفته کی مدرسه میره بذارید بچه ها راحت باشم خودمم همسن اشون بودم زمان دبیرستانم غیبت زیاد داشتم آخر اون غیبتا نه برام بد شد بلکه الان بهش فکر میکنم میگم کاشکی بیشتر شل میکردم     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
سلام صبح بخیر عزیزممن امسال دوازدهم تجربی بودم اما میخوام پشت بمونم یه نصیحت من خودم از نهایی بدجور ...

مشاورت کیه الان

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
سلام صبح بخیر عزیزممن امسال دوازدهم تجربی بودم اما میخوام پشت بمونم یه نصیحت من خودم از نهایی بدجور ...

منم می‌خوام پشت بمونم حالم خیلی بده توروخدا بیا حرف بزنیم 😭

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎
منم اصلا فکرشو نمی‌کردم پشت بمونم تا دو هفته عزا گرفتن اما بعدش پذیرفتم که اتفاقی هست که افتاده و با ...

وای همش به دوستام که امسال قبول میشن حسودی میکنم😭😭😭

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎