سلام بچه من الان بیست روزه اسهال داره چند روز پیش تب هم داشت دوروز ،الان تب دیگه نداره فعلاسه تا دکترم بردم خوب نشد الان سه روزه که اصلا شیر نمیخوره فرنی هم که تازه شروع کرده بودم بدم اونم اصلا لب نمیزنه شیشه شیر تا میبینه گریه میکنه بالیوانو قطره چکان ب زور توشبونه روز شاید ۶۰ سیسی بتونم بهش بدم ک کاملازورکی وگریه چی کنم خیلی نگرانم الان شیش ماهو ده روزشه
شیر خشک میخوره ؟ بهش شیر ا ال ۱۱۰ نان بده که دکتر باید بده بدون نسخه پزشک نمیدن از دکترش بخواه بیمارستان بستری کنهچرا انقدر اسهالش طولانی شد نیاز به آزمایش و بررسی بیشتر داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا خدا سه روزه هیچی نخورده یعنی؟پس چطور زنده اس؟تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صاحب بچه نشین،الان معل ...
وا این چه طرز حرف زدنه 😳 خود مادر نگران و درمانده اس سه تا دکتر برده دیگه باید چیکار کنه! چرا فکر میکنید هر کی مادر میشه باید تو بچه داری حرفه آیی باشه!
من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣