2777
2789
عنوان

امتناع از شیر خوردن واسهال بچه شیش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 67 پست

شیر خشک میخوره   ؟ بهش شیر ا ال ۱۱۰ نان بده که دکتر باید بده بدون نسخه پزشک نمیدن از دکترش بخواه بیمارستان بستری کنه‌چرا انقدر اسهالش طولانی شد نیاز به آزمایش و بررسی بیشتر داره

[QUOTE=354794501]یا خدا سه روزه هیچی نخورده یعنی؟ پس چطور زنده اس؟ تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صا ...

من طبق تجربه ام گفتم 

یه بچه ای رو دیدم که اسهال شدید داشت مادرش نتونست به دادش برسه، تشنج مغزی کرد البته زنده موند، ولی عوارض واسش داشت ،به نظرم مجدد دکتر جدید ببرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شیشه شیر یالیوان هر چی که بیاری بخوره اصلا نمیخوره

ببین من تا حالا به مورد اسهال برنخوردم اطلاعات کافی ندارم بچت هم کوچیکه ولی اب جوش سرد شده حتما بهش بده اب بدنش کم نشه الان میتونه بخوره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
ببین من تا حالا به مورد اسهال برنخوردم اطلاعات کافی ندارم بچت هم کوچیکه ولی اب جوش سرد شده حتما بهش ...

اره بازم آب و بالیوان میخوره ولی شیر و جوشانده ن

پونه بریز داخل فرنی اسهالشو کم میکنه. یا پونه رو بجوشون با نبات بهش بده

آره امروز مادرم نعناع و هل ونجات بابا درست کرد ولی نخورد فردا امتحان میکنم توکل ب خدا

یا خدا سه روزه هیچی نخورده یعنی؟پس چطور زنده اس؟تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صاحب بچه نشین،الان معل ...

وا این چه طرز حرف زدنه 😳 خود مادر نگران و درمانده اس سه تا دکتر برده دیگه باید چیکار کنه! چرا فکر میکنید هر کی مادر میشه باید تو بچه داری حرفه آیی باشه!

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
به نظر من هیجی بهش نده و فقط دکتر ببرش چون علائم نوزاد از بیماری شیر نخوردن است الان بالا داره بهت م ...

خب اینطور هم که هیچی به بدنش نرسه خطر داره چون اسهال باعث کم آبی شدید بدن میشه

برای حفظ بالانس الکترولایت بدنش باید الکترولایت بدی. برو داروخونه شرایط رو بگو و بگو الکترولایت میخوای که مناسب سن بچه ت باشه. دکتر به پسر من داد.

اگه الان یه عده نمیان بپرن به من، موز له کن بهش بده. برای اسهال خوبه و به بچه ی ۶ ماهه هم میشه داد.

2810