2777
2789

سلام بچه من الان بیست روزه اسهال داره چند روز پیش تب هم داشت دوروز ،الان تب دیگه نداره فعلاسه تا دکترم بردم خوب نشد الان سه روزه که اصلا شیر نمیخوره فرنی هم که تازه شروع کرده بودم بدم اونم اصلا لب نمیزنه شیشه شیر تا میبینه گریه میکنه بالیوانو قطره چکان ب زور توشبونه روز شاید ۶۰ سی‌سی بتونم بهش بدم ک کاملازورکی وگریه چی کنم خیلی نگرانم الان شیش ماهو ده روزشه

قطره ors بهش بده 

و شربت متروماکس برای عفونتی ک داخل معده اش هست فعلا بی رمق شده و نمیتونه شیر بخوره

شیر برای اسهال خوب نیس 

البته شربت متروماکس رو بپرس میتونی ب بچه ۶ماهه بدی یا ن 

ولی آب روی آتیشه و خوب میشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا 

سه روزه هیچی نخورده یعنی؟

پس چطور زنده اس؟

تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صاحب بچه نشین،

الان معلوم نیس مشکلش چیه که شیر نمیخوره 

شیرخشکش فاسد نشده؟

اسهال واسه نوزاد خیلی خطرناکه 

آب بدن نوزاد که دفع بشه تشنج میکنه مغزش آسیب میبینه

یا خدا سه روزه هیچی نخورده یعنی؟پس چطور زنده اس؟تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صاحب بچه نشین،الان معل ...

این مادر بقدر کافی استرس داره لطفا درک کن بجای استرس بیشتر راهکار بده سه تا دکتر برده خوب نشده بچش 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

[QUOTE=354794501]یا خدا  سه روزه هیچی نخورده یعنی؟ پس چطور زنده اس؟ تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صاحب بچه نش ...[/QUOTE اولا خانوم محترم مطمئن باشه که بلد بودم بچه داری که آوردم دوما من الان خودم دارم دق میکنم این حرف شماهم ناراحت ترم میکنه ک اگه بچه داری بلد نیستی بچه نیار یعنی چه

الان سلامت بچه در خطره به نظرم نه مادر بچه

این نظر کافی نیست مادر باید ارامش داشته باشه تا بتونه تصمیم درست بگیره اینکار شما خیلی ازار دهندس لطفا تو دنیای واقعی و مجازی انجامش ندید بجای اینکارا سعی کنید راهکار بدید

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

به نظر من هیجی بهش نده و فقط دکتر ببرش چون علائم نوزاد از بیماری شیر نخوردن است الان بالا داره بهت میگن نبات بده این اسهال رو دوبرابر میکنه  نهایت کارت بدون تجویز پزشک دور شکمش رو حوله گرم بزار شاید سرما به شکمش گذاشته و ادیت میشه دیگه فقط دکتر 

2810