2777
2789
عنوان

امتناع از شیر خوردن واسهال بچه شیش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 67 پست
چند روز شیر نمیخورد؟

یه هفته به زور کم میخورد دو سه روز هم اصلا نمیخورد بردم بیمارستان گفتن ریه هاش عفونت کرده سرم زدن و دارو دادن ،دایم بخور میدادن هم گرم هم سرد ،بچه خوب شد وقتی که شیر خوب خورد ترخیص کردن ،برام سخت بود ولی گذشت ،اگه هم بستری نکنن بهتون میگن که چی کار کنی تا زودتر خوب بشه 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته به زور کم میخورد دو سه روز هم اصلا نمیخورد بردم بیمارستان گفتن ریه هاش عفونت کرده سرم زدن و ...

بردی بیمارستان خودشون بستری کردن  یا اول رفتی مطب

یه هفته به زور کم میخورد دو سه روز هم اصلا نمیخورد بردم بیمارستان گفتن ریه هاش عفونت کرده سرم زدن و ...

خداخیرت بده ببینم میتونم فردا ببرم دیگه هم خودم هم شوهرم داریم دق میکنیم

بردی بیمارستان خودشون بستری کردن یا اول رفتی مطب

مطب نبر یه راست ببر بیمارستان ،بهشون توضیح بده که تو این مدت پیش چند تا دکتر رفتی و چه داروهایی دادی و چند روزه شیر نخورده ،خودشون تصمیم میگیرن که چی کار کنن ،منم اسم بیمارستان میاد میمیرم برای بچه‌ها م ،ولی هر سری بردم خوب شدن ،تازه بعضی رو دیدم واسه ی یه سرما خوردگی ساده بچه هاشونو میبرن بیمارستان ،هم هزینه کمتره هم معمولا دکتر های خوبی داره 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

بچه من ۶ ماه است یک کوچولو اسهال اتفاقا برای شیرخوردن اذیت می‌کنه ..من بهش قطره  پدیا لاکت با دایمتیکون میدم خیلی خوبه و نداشته شدت بگیره ...بهش موز و لعاب برنج و یک کوچولو ماست نعنا هم میدم بااینکه شیرخشکیه اما این روزا بیشتر شیر خودم دارم میدم بهش .‌قطره آهنش بهش نده فعلا 

یک سوال قبل واکسن ۶ ماهگی اینطوری بود یا بعدش 

مطب نبر یه راست ببر بیمارستان ،بهشون توضیح بده که تو این مدت پیش چند تا دکتر رفتی و چه داروهایی دادی ...

هدف من فقد خوب شدنه البته بچه من از اولم ک ب دنیا اومد تو شیر خوردن اذیت می‌کرد ن دیگه این ک سه روز لب نزنه انقد ضعف میره بعصی وقتا گریه میکنه ولی نمیخوره تا ده سی‌سی میخوره دیگه اصلا نمیخوره طوری ک ضعفش بیفته

خداخیرت بده ببینم میتونم فردا ببرم دیگه هم خودم هم شوهرم داریم دق میکنیم

میفهمم حالتو من همین ماه پیش دختر کوچیکم دل درد شدید داشت بردم سونوگرافی گفتن روده هاش پیچ خورده سریع برو بیمارستان ،مردم و زنده شدم ولی تا رفتیم بستری کردن و گفتن به موقع اومدی اگه دیرتر میومدی کار به عمل میکشید بستری کردن و.... خوب شد ،قوی باش و فقط سلامتی بچه برات مهم باشه 🥰 انشالا زودی خوب میشه ، ولی حتماً ببر بیمارستان خیالت راحت میشه 

بیمارستان ببری لازم ب دستور پزشک برابستری نیس

اونجا اول دکتر خودشون معاینه میکنه بعد اگه لازم باشه دستور بستری میده 

2810