سلام بچه من الان بیست روزه اسهال داره چند روز پیش تب هم داشت دوروز ،الان تب دیگه نداره فعلاسه تا دکترم بردم خوب نشد الان سه روزه که اصلا شیر نمیخوره فرنی هم که تازه شروع کرده بودم بدم اونم اصلا لب نمیزنه شیشه شیر تا میبینه گریه میکنه بالیوانو قطره چکان ب زور توشبونه روز شاید ۶۰ سیسی بتونم بهش بدم ک کاملازورکی وگریه چی کنم خیلی نگرانم الان شیش ماهو ده روزشه
و شربت متروماکس برای عفونتی ک داخل معده اش هست فعلا بی رمق شده و نمیتونه شیر بخوره
شیر برای اسهال خوب نیس
البته شربت متروماکس رو بپرس میتونی ب بچه ۶ماهه بدی یا ن
ولی آب روی آتیشه و خوب میشه
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
[QUOTE=354794501]یا خدا سه روزه هیچی نخورده یعنی؟ پس چطور زنده اس؟ تو رو خدا بلد نیستین بچه داری صاحب بچه نش ...[/QUOTE اولا خانوم محترم مطمئن باشه که بلد بودم بچه داری که آوردم دوما من الان خودم دارم دق میکنم این حرف شماهم ناراحت ترم میکنه ک اگه بچه داری بلد نیستی بچه نیار یعنی چه
این نظر کافی نیست مادر باید ارامش داشته باشه تا بتونه تصمیم درست بگیره اینکار شما خیلی ازار دهندس لطفا تو دنیای واقعی و مجازی انجامش ندید بجای اینکارا سعی کنید راهکار بدید
به نظر من هیجی بهش نده و فقط دکتر ببرش چون علائم نوزاد از بیماری شیر نخوردن است الان بالا داره بهت میگن نبات بده این اسهال رو دوبرابر میکنه نهایت کارت بدون تجویز پزشک دور شکمش رو حوله گرم بزار شاید سرما به شکمش گذاشته و ادیت میشه دیگه فقط دکتر