2777
2789
درستهاگه از همون سالای اول دانشگاه خوب بخونی یعنی نیاز نیست یک سال جدا بعد از کارشناسی بخونی و میشه ...

باید اون موقع هم بخونی ولی نیاز به تلاش کمتر داری مثلا من جزا کیفریم خوب بود از اول با علاقه خوندم الآنم مشکلی ندارم ولی مدنی جدی نگرفتم مشکل برخوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط مدنی ضعیفی؟بقیه درسا اوکیه؟

جزا کیفری چون تازه ارشدم تموم کردم اکیم تجارت آیین هم متوسط فقط همین مدنی مشکل دارم با این کتاب اونم فکر کنم منبع درست انتخاب نکردم

جزا کیفری چون تازه ارشدم تموم کردم اکیم تجارت آیین هم متوسط فقط همین مدنی مشکل دارم با این کتاب اونم ...

اگه تلگرام داری کانال رابین هود و سرچ کن

توش کلی جزوه های اساتید مختلف و رایگان گذاشته

الان واقعا کتابایی مثل کتاب بیات به دردت نمیخورن

باید فقط مهم ها رو بخونی نه کل کتاب و

باید مطالب و دسته بندی شده بخونی و فقط نکته بخونی 

اگه میتونی  کلاس نکته و تست استاد زارعی مشاهیر و هم شرکت کن

آنلاین هست

اگه تلگرام داری کانال رابین هود و سرچ کنتوش کلی جزوه های اساتید مختلف و رایگان گذاشتهالان واقعا کتاب ...

استاد زارعی مدنی درس میده؟؟مرسی از راهنماییت ایشالله تو آزمون قبول بشیم تاپیک بزنیم قبول شدیم با آروزی موفقیت برا همه 

استاد زارعی مدنی درس میده؟؟مرسی از راهنماییت ایشالله تو آزمون قبول بشیم تاپیک بزنیم قبول شدیم با آرو ...

ایشالاااااا😍

تو اینستا مشاهیر و سرچ کن تا باهاشون آشنا بشی

من واقعا نمیتونم هی تعریف کنم باید خودت بری ببینی

اسم پیج خود استاد زارعی هم لذات مدنی هست

فقط هرکاری میکنی بجنب دختر خوب وقت کمه

امیدوارم خبر قبولی و بهم بدی😍✌