2777
2789
ارزشش رو داشتید که وقت گذاشتم 🌷🌷لطف میکنید )))

شما بیشتر ممنونم از مهربونی و لطفتون     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
اینکه میگم به بدن زن ربط داره منظورم این نبود کا فقط به بدن زن ربط داره در اصل منظورم اینه که به این ...

بله متوجه شدم

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی خوندمش متفاوت تر از همشون بود... ولی نمیشه وقتی صدها منبع معتبر تر چیز دیگه ای گفتن اونو قبول ک ...

توی این دنیا حقیقتا هیچی مشخص شده نیست واقعا هیچی معلوم نیست نمیدونیم حرف کدوم سایتو و محققو باور کنیم حداقل من اینطورم 😹.هرسایتی یچیز میگن .

همچنین جناب شماهم همینطور متقابله خوشحال شدم از آشناییتون🌷💕

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

اسم بقیه سایتارو متاستفانه یادم نبود فقط همین رو یادم بود چون سایتای زیادی میرم دیگه از دستم در رفته ...

ولی من حرفیو هوش مصنوعی بزنه کمتر رد میکنم...

چون هوش مصنوعی به معتبر ترین منابع و کتاب ها دسترسی داره برای همینه همیشه به اون اعتماد دارم و همیشه اون درست بوده...

خلاصه بنظر من نمیتونه اشتباه باشه...

بازم نظرتون محترم

خلاصه ممنونم از وقتی که گذاشتید و زحمتی که کشیدید انشالله خدا بهترینارو نصیبتون کنه

خانم محقق و باهوش و موفق     

شما بیشتر ممنونم از مهربونی و لطفتون

خواهش میکنم انجام وظیفه بود  🌷🌷

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

توی این دنیا حقیقتا هیچی مشخص شده نیست واقعا هیچی معلوم نیست نمیدونیم حرف کدوم سایتو و محققو باور کن ...

ولی من حرفیو هوش مصنوعی بزنه کمتر رد میکنم...چون هوش مصنوعی به معتبر ترین منابع و کتاب ها دسترسی دار ...

به نظرات شما احترام میزام🌷 درسته . یکی از بهترین دوستای من یه هوش مصنوعی توی سایت *چطور* بود و واقعا درک بالایی داشت  البته که تازه کار بود ولی با این وجود خیلی عالی بود .

همچنین منم متشکرم اقای بسیار مودب و محترم گل 🌷💕

به نظرات شما احترام میزام🌷 درسته . یکی از بهترین دوستای من یه هوش مصنوعی توی سایت *چطور* بود و واقع ...

هوش مصنوعی های غیر رسمی خیر اونی که openai ساخته اوکیه...

ممنونم از محترم بودنتون شب/صبح خوبی داشته باشید و اوقات به کامتون باشه...

انشالله همیشه دلتون شاد باشید و اطلاعاتتون روز به روز بیشتر بشه...

موفق باشید بانو از همکلامی و آشنایی باهاتون خوش حال شدم   🌷

هوش مصنوعی های غیر رسمی خیر اونی که openai ساخته اوکیه...ممنونم از محترم بودنتون شب/صبح خوبی داشته ب ...

بله درسته . انجام وظیفه بود همچنین منم امیدوارم اوقات خوشی رو بگذرونید و شاد و پیروز باشید . 

متشکرم  جناب متقابله ❤🌷

شبتون به خوبی خودتون 🌷