2777
2789

آقا هندیه؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره😂خدایی لحجشونو فاکتور بگیریم تدریسشون عالیه

عی بابا😂بنده خدا خوب صحبت میکنه😂

خدانکنه یه نیتیو لهجه ما ایرانیا رو ببینه سر تلفظ th خودکشی میکنه😂😂😂

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
عی بابا😂بنده خدا خوب صحبت میکنه😂خدانکنه یه نیتیو لهجه ما ایرانیا رو ببینه سر تلفظ th خودکشی میکنه� ...

نه بابا تلفظ انگلیسیشون افتضاحه من همیشه زیرنویس میزارم تا بفهمم چی میگن 

آره منم سر اون th مشکل دارم😂

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
نه بابا تلفظ انگلیسیشون افتضاحه من همیشه زیرنویس میزارم تا بفهمم چی میگن آره منم سر اون th مشکل دارم ...

من خودم به شخصه تو یادگیری زبان pronunciation اخرین چیزیه که بهش اهمیت میدم😂شایدم اصلا ندم😔همینکه میتونه صحبت کنه خوبه

اره اینا بخاطر لهجمون بوده الان مثلا آلمانیا و فرانسویا توی تلفظ R که همراش حرف صدادار میاد مشکل دارن و خ یا غ میگنش