2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار بیاین

265 بازدید | 21 پست

خیلیی زندگی سخت شده چجور برنامه ریزی میکنید به خودتون برسید

من حتی وقت نمیکنم مو شونه کنم😭

از وقتی بچه دار شدم همه چی عوض شده وقت ورزش ندارم ب خودم نمیرسم خیلییی خسته میشم از صبح ک بیدار میشم تا شب رو پام 😭😭😭

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من مجردم ولی خب یه مدت بخاطر یه موضوعی خودم مسئول بزرگ کردن خواهر برادرم بودم و خانه داری میکردم و میدونم چی میگید راهش اینه زیاد سخت نگیرید و اینکه یه کمکی کنار خودتون داشته باشید اینجور خیلی خوبه اگر کمکی باشه و برنامه ریزی کنید و کارهاتون رو بنویسید و حتما برید به خودتون برسید تا انگیزه بگیرید خیلیا هستن هم سرکار میرن هم بچه داری میکنن هم‌خونه داری هم کلاس های آموزشی همه چیز با برنامه ریزی ممکنه

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   

من 7 صبح پامیشم تا 12 تقریبا کارای مهمم تموم میشه مثل غذا درست کردن درس و مشق دخترم جارو کشیدن دیگه بعد از ظهر میرم سراغ کارای که از قبل موندن وقتشونو نداشتم 

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.

بعد موندم بعضیا میگن دوتا پشت هم بیار راحت شی  

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من به مامانم گفتم مامان بچه دار که شدم شرط دارهباید تو بزرگش کنی چون واقعا حوصله بچه داری ندارمواقعا ...

بچم بیس چاری بهم چسبیده پیش هیچکس نمیمونه 

حتی پیش باباش یساعت نمیمونه سرپا نشسته بهم میچسبه حتی غذاهام همه ساده شدن دمپختیو اینا بخدا کمرم بریده شبا ار پادرد نمیتونم بخوابم😭

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭

سخته ولی عادت میکنی کم کم قلقش میاد دستت 

من تازه با بچه دوساله خونه تکونیم دارم

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
من به مامانم گفتم مامان بچه دار که شدم شرط دارهباید تو بزرگش کنی چون واقعا حوصله بچه داری ندارمواقعا ...

عزیز من برای چی بچه میاری خب وقتی حوصله نداری 

گناه داره اون طفلی

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
گلم من مجردم ولی خب یه مدت بخاطر یه موضوعی خودم مسئول بزرگ کردن خواهر برادرم بودم و خانه داری میکردم ...

نمیدونم چجور برنامه بریزم هشتو نیم ک بیدار میشم صبحانه خودمونو بچمونو درست میکنم بعد ناهارو میپزم 

هرروز جارو و تی میکشم بخاطر اینکه چهاردستوپا میره بچم 

بعد ناهار ظرفا بعدش بازی با بچم وای دیوونه میشم 😭

دقیقا بخدا وقت نمیکنم حمومم بکنم موهامو ک هیییچ

کل روز با بچهام و ب بچها رسیدگی میکنم خودم اصلااااا باورم کن۲و۳ماهی ی بار اصلاح میکنم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

من 7 صبح پامیشم تا 12 تقریبا کارای مهمم تموم میشه مثل غذا درست کردن درس و مشق دخترم جارو کشیدن دیگه ...

پس کی میرین ارایشگاه 

باشگاه 

بیرون 

خوابیدن 

دقیقا بخدا وقت نمیکنم حمومم بکنم موهامو ک هیییچکل روز با بچهام و ب بچها رسیدگی میکنم خودم اصلااااا ب ...

سختهههه خیلییی😭😭

نمیدونم چجور برنامه بریزم هشتو نیم ک بیدار میشم صبحانه خودمونو بچمونو درست میکنم بعد ناهارو میپزم هر ...

کمکی میتونی بگیری. اگر بتونی عالی میشه مثلا تمیز کاری و شستنی هارو بزاری به عهده کمکی روزی دو ساعت یا یه ساعت هم کافیه تو اون زمان بچت رو بزار خانه بازی برو آرایشگاه و یا پیاده روی برو با بچت 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن