2777
2789
عنوان

بچمو از شیرگرفتم دارم افسردگی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست

وقتی خوابه بهش بدهـ

من ابجیم بعد اینکه بچشو از شیر گزفت بعد دو روز شبش تو خواب شیرش داد گفت چنان از لحاظ روحی تحت فششار بود بعدش یه خورده دلم اروم گرفته 

تو اوج تاریکی به دنبال نور... ✨

من برای بچه ی اولم دو هفته گریه کردم شوهرم می گفت انگاری تو رو از شیر گرفتن نه بچه رو  به خودم قول داده بودم برا دومی از اول شیر ندم، دومی دنیا اومد دلم نیومد شیر ندم باز دو سال هم به دومی شیر دادم موقع از شیر گرفتن بخدا زجه می زدم یه روز دختر عمه ام زنگ زده بود بغضم ترکید گریه کردم گفت خاک بر سرت نکنن فکر کردم با شوهرت دعوات شده دو هفته هم برا دومی گریه کردم بعدش دیگه عادی شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای بچه ی اولم دو هفته گریه کردم شوهرم می گفت انگاری تو رو از شیر گرفتن نه بچه رو به خودم قول د ...

😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
[QUOTE=354783492]غصه نخور عزیزم.میدونی چیه؟عوضش بچت داره مستقل میشه.دندوناش خراب نمیشه. طبیعیه که نا ...

وابستگی زیاد که کلاً خوب نیست.هردو اذیت میشین.

ولی بچه کنار مادر آرامش داره.

نه عزیزم دور نمیشه.مگه ما بزرگ شدیم مادر و پدر رو به کل فراموش کردیم؟

حالا خدایی بچه هام کاری نداشتن ها من ول کن نبودم

من دو سه روز حالم بد شد دلم می‌سوخت می‌گفتم دیگه شیر نمیدم دیگه تموم شد 🥴😭و گریه بعدش ک عادی شد خیلی‌ راحت شدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من دو سه روز حالم بد شد دلم می‌سوخت می‌گفتم دیگه شیر نمیدم دیگه تموم شد 🥴😭و گریه بعدش ک عادی شد خی ...

آره بابا بعد یه ماه من می گفتم چه اسکول بودم که ناراحت بودم هم بچه راحت میشه هم مادر

فداتشم گلم برام دعاکن

عزیزم ولی اینو هم بگم بعدش خلاص میشی، هم تو هم بچه ،فقط خاطره اش برا میمونه، خوب میکنی که زوتر از شیر میگیری، اونم از وابستگی در میاد ، حس مادر فرزندی خیلی قوی تر از این حرفاست گلم، الهی واسه جفتتون براحتی بگذره 🌹♥️

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏