2777
2789
عنوان

سقط با دارو در بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 99 پست
برا من اونجوری بود که اولش خیلی کم یدفعه افتادم خونریزی شدید و دفع شد دردش هم زیاد یادم نیس که شدید ...

به منم دکتر گفت خونه راحت تری ولی اگر حالت بد شد برو اورژانس بیمارستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودبه خود پریود شدی یا دمنوشی چیزی خوردی؟

نه گلم خود به خود افتادم خون ریزی

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

خودش تو ۹ هفته سقط شد من یک هفته قبلش لکه بینی و کمر درد شدیددد داشتم برای بقایا قرص خوردم پیاده روی ...

منم لک بینی داشتم ولی شیاف پروژسترون استفاده کردم ۹ تا. دکتر گفت چون شیاف گذاشتی نیوفتاد وگرنه خودش دفع میشد. من سرخود شیاف گذاشتم 

منظورم یه چیز سفید مث بادکنک و جفت کوچولو ،با اضافه لخته های خون ،بعد که کامل دفع بشه خونریزیت هم کم میشه ولی باید سونو بدی سریع ببینی دفع شده یا نه من اخرشم کیسه اب را دفع نکردم و کورتاژ شدم که اونم سخت نبود ،راحت بود ،و سقط چون تو هفته پایین هستی خیای درد نداره نهایت دردش پر یودیه

من تو بیمارستان بودم قرص را میزاری زیر زبونت تا خودش اب بشه سعی کن قورتش ندی چون بعدش اسهال میگیری،ا ...

قرص آب میشه اونو قورت بدم. من الانم از استرس بیرون روی گرفتم

مال من ۹ هفته سقط شد منم بارداری پوچ بود

یه سوال؟ 

خواهرم 6هفته و چند روزش بود رفته بود سونو و بهش گفتن قلب تشکیل نشده و 8هفته دوباره سونو بده... 8هفته دوباره سونو داد دوباره بهش گفتن 6هفته هستی یعنی رشد نکرده و قلب تشکیل نشده..... به اینم میگن بارداریه پوچ؟ 

منم توی ۸ روز اندازش تغییری نکرد و ۷.۵میل بود. امروز یه سونو دیگه رفتم اندازه ساکم ۲۱ میل بود ولی هی ...

خیلی حس بدی بود تازه دوربین موبایلو روشن کرده بودم فیلم بگیرم از ضربان قلبش که کلا خورد تو ذوقم

منم لک بینی داشتم ولی شیاف پروژسترون استفاده کردم ۹ تا. دکتر گفت چون شیاف گذاشتی نیوفتاد وگرنه خودش ...

عه پس فکر کنم حالا باید قرص بخوری که جنین بیفته 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

2810