2777
2789
عنوان

با این سگ هار چه میشه کرد

182 بازدید | 5 پست

نگین چرا فوش میدی که اگه حال دعوا داشتم میشستم میذاشتمش کنار 

دستم تا ارنج با روغن داغ سوخته حتی حالمم نپرسید بی هیچ دلیلی بعد داد بیداد صداشو گذاشته رو سر خودش حالمو بهم میزنه دیگ ادم حسابش کنم از خودش خرترم

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

وقتی احترامی قائل نیس چرا باید بهش ارزش بدم مرتیکه بیشعور

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم حالت زودتر خوب بشه

مرسی گلم

منم از زانو به پایین پام با روغن داغ سوخت 

اولش که نمیتونستم راه برم گفت مریضی چته

بعدشم که گفتم سوخته گفت هر روز خودتو میسوزونی بلد نیستی مگه 

دلم خیلیییی شکست الان اگه بمیره هم برام مهم نیست میخواست نمیره🤷

در صورتی که اقا گرسنش بود من از سر دلسوزی مرغ رو نیم ساعته پختم