2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرتو بدوش بعد لباس زیر تنگ بپوش. کیسه آب سرد بذار شیرت بره. فقط مثل خواهر من نباش. خودش افسرده شد بچه رو از شیر گرفت باز دوباره تحمل نداشت به بچه شیر داد. واقعا بچه اذیت شد. میگیری یه دفعه بگیر و تمام. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

زود داری میگیری اشتباه منو نکن. من ۲۲ ماهگی گرفتم بعدا مشاور بهم گفت بچه رو زود میگیری نیازای روحی روانی که مخصوص نوزاد هست برطرف نمیشه برو نظر فروید در مورد تامین نیاز کودکان از طریق شیر خوردن و مکیدن بخون 

ای جاااااانم 

خدا نگهش داره

من پسرمو از شیر گرفتنی نصفه شب بیدار میشد در حد چند دقیقه بهش شیر میدادم

خیلی کم

ببریدش بیرون سرشو گرم کنید

من بهمن ماه میگرفتم بچه مو از شیر باورت نمیشه هر روز یه کیلو شیرینی تر میخریدم میذاشتم جلوش سرشو گرم میکردم،اون تایم از شله زرد خوشش اومده بود براش دیزاین میکردم تند تند براش میاوردم میخورد

دو روزه یادشون میره

ولی خودم از غصه مردم انقددددددددر گریه میکردم غصه بچه مو میدیدم

یک ماه و نیمم طول کشید شیرم خشک بشه کامل

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
۱۷ماه

عه ببخشید من تازه فهمیدم کوچولوت چند وقتشه

به نظرت خیلی زود نیست ؟

هنوز ۲ سالش نشده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عه ببخشید من تازه فهمیدم کوچولوت چند وقتشهبه نظرت خیلی زود نیست ؟هنوز ۲ سالش نشده

چون اصلا غذا نمی‌خورد و چسبیده بود ب خودم دائم بردمش دکتر گفت ۸۰۰گرم کمبود وزن داره و برای وزن گیریش باید شیرو برداری منم برداشتمش

2810