2777
2789
عنوان

فرار از خونه پدر و مادر نفرت زیاد از پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 20 پست
درسم خیلی ضعیفه روحیه ندارم رشته بدی رو انتخاب کردم همیشه میزنم تو سرم تو تنبلی تو افتضاحی همیشه منو ...

اگه با خداباشی خدا راه خروجی برات باز میکنه از مشکلاتت 

حسبی الله ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه بازم مادرت طرفدارشه؟

بله حتی چند بار دستشو رو کردیم من امشب وقتی بهم گفت تو از فلجی ارزشت کمتره چقدر لاغری و زشتی چند وقت دیگه فلج میشی میوفتی رو دستمون 

منم بهش گفتم حداقل مثل تو بیکار و معتاد نیستم 

مامانم خودش میگه بابات معتاده ولی وقتی ما میگم شروع میگه به دعوا و فحش 

کاربری دست دو تا دوست 
درسم خیلی ضعیفه روحیه ندارم رشته بدی رو انتخاب کردم همیشه میزنم تو سرم تو تنبلی تو افتضاحی همیشه منو ...

باید این مدت کر بشی تا جایی که میتونی به حرفشون گوس کن تا تنشی  میش نیاد و پنهانی درست و بخون... باید عادت های مثبت و تو خودت تقویت کنی نه اینکه بگی درسن خوب نیست اینم خوب نیست.. نمیشه  هیج تلاشی نکنی و شرایط بهتری بخوای برای شرایط بهتر باید جنگید ... 

بله حتی چند بار دستشو رو کردیم من امشب وقتی بهم گفت تو از فلجی ارزشت کمتره چقدر لاغری و زشتی چند وقت ...

خوب کردی گفتی بذار بدونه خودش چقدر مزخرفه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند