2777
2789
عنوان

جمله های خنده دار

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی جمله ی خنده دار خواسته این برای نویسندشم سخته با ثریا جمله طنز بنویس چه برسه به بچه ۸ سالهشای ...

گویا تو کلاس دوم ابتدایی ، جمله سازی خنده دار چند سالیه که باب شده .

برای خودمم عجیب بود ، از بقیه مادرا پرسیدم گفتن جمله خنده دار باید بنویسه.

به نظرم که این تکالیف بیشتر گریه داره.

ساعت داره ۹ میشه هنوز سر چهارتا جمله بچه ام مونده، همش می نویسه پاک میکنه، یا گریه اش می گیره میگه مامان من چرا بلد نیستم 😢😢😢

میگن اسمش ثریاست چشاش همرنگ دریاست

بهار تصادف کرد رفت کما بعدش بهار توی بهار به هوش اومد

تابستان که می آید پدرم با پیجامه گل گلی مامان دوز زیر کولر پاهاشو دراز میکنه

پائیز در راه بود اما تصادف کرد نرسید 

مسخره ترین چیزایی ک ب ذهنم رسید☺😒

گویا تو کلاس دوم ابتدایی ، جمله سازی خنده دار چند سالیه که باب شده .برای خودمم عجیب بود ، از بقیه ما ...

خب شما یه تکلیف ساده رو جوری بهش وانمود نکنین ک انگار عه چرا نمیتونی ... تاثیر منفی میذاره... بگو تو میتونی ولی چون تکلیفت یکم سخته شاید زمان ببره ولی اخرش تو میتونی ... این جمله ها رو هم کلمه کلمه به دهنش بدین . اماد بهش نگین ک فقط بنویسه

گویا تو کلاس دوم ابتدایی ، جمله سازی خنده دار چند سالیه که باب شده .برای خودمم عجیب بود ، از بقیه ما ...

تکلیف خارج از توان بچه بدن اینطوری اعتماد به نفش میاد پایین دیگه 

من خودم شعر و متن زیاد مینویسم برای منم سخته