2777
2789
عنوان

خانما لطفا راهنماییم کنید

18 بازدید | 3 پست

سلام خانما من ماه قبل ۲۵ ام پریود شدم بعد پریودی تقریبا دو روز بعد بعد چون سنگ کلیه داشتم رفتم دکتر و با سنگ شکن که همش با اشعه و برق بود سنگمو شکوندم شب قبل اینکه برم برای سنگ شکن هم کلی دارو بهم داد استفاده کردم بعدشم کلی امپولو دارو استفاده کردم کلی مسکنای قوی بهم تزریق کردن سه چهار روز بعدم رفتم لیزر و تو این مدتم ی مقدار دارو مصرف کردم برا کلیه ام من ۲۵ام باید پریود میشدم نشدم دو روز پیش تست بارداری زدم مثبت شد ازمایشم دادم مثبت شد رفتم دکتر همه اینارو گفتم بعدم گفتم که من و شوهرم بچه نمیخایم یه پسر ۵ساله دارم و اصلا شرایط بچه دوم رو ندارم همیشه هم کاندوم استفاده میکردیم جز یکی دو بار از شانس من همون یکی دو بار گرفت خلاصه هرچی با پزشک حرف زدم قبول نکرد سقط کنم الان زعفرون و بابونه دم کردم با نبات خوردم شما راهی سراغ دارید که بتونم سقطش کنم با داروی گیاهی یا هرچی؟ لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید اگر نه نیاز به نگهش دارو نصیحت دارم چون تو حالو روز خوبی نیستم اصلا ببخشید🩷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا علائم نداشتم تازه من دوتا رشته ورزشی میرم هم بدنسازی هم ژیمناستیک وزنم بالا بود وزنم اومد پایین کمتر یکسال پریودیم منظم شد ماه سوم باردار شدم اصلا هم نمیدونستم تعجبم اینه ک چطور این همه ورزش میکردم نیفتاد تازه من تنبلی تخمدانم دارم