2777
2789

من کلا ادمیم ک از استرس بیخوابی میگیرم از بچگی اینجور بودم اما کلا ادم خونسردی بودم.

الان از فکر اینکه باید هر روز ۶ صب پاشم چون عادت دارم شبا ۲ بخابم تا ۱۰ صبح استرس گرفتم برا خابم همین باعث شد ظهر خابم نبره😐 استرسم سر خابه😐سر خاب میگم اصن خوبه بگم نمیام.

موقعیت شغلی خیلی خوبی هم هست ماشاءالله

اما خاب برام خیلی مهمه خواهشا بگید ک طبیعیه و بعد یکی دو روز کار درست میشه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

هنوز معلوم نیس منو میخان یا ن رفتم مصاحبه امروز

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

معلمی؟...عادت میکنی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمی؟...عادت میکنی

نه

منم وقتی سال تحصیلی شروع میشه روز اول ساعت ۴ صبح بیدار میشم[با وجود اینکه شبشم دیر خوابیده بودم]اما ...

من مدرسه و دانشگاه برام اصلا مهم نبود فقط برا استرس امتحانا دو سه بار کلا بم بیخابی افتاد تو این ۱۷ سال تحصیل.

اما الان استرس کار دارم چون مسئولیت داره