2777
2789
عنوان

تجربی آسونتره یا انسانی کدومو برم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
تجربی خیلی سخته؟؟؟؟؟انسانی درساش اسونترت؟

دآرم میگم سخته هردوش اصلا آسون نیستن ک

هرکدوم سختی های خودشونو دارن

میگم گ انسانی حفظی زیاد داره از طرفی تجربی مخت هنگ میکنه اگه خیلی باهوش و با استعداد نباشی.

خودتم نمدونی چی میخای من چجوری بهت بگم.

تازه داری میگی عربی دوست نداری و اینا..انسانی هم عربی سختی داره.ادبیاتش هم سخته..بقیه رو نمدونم

تجربی دخترعمم خیلی زرنگه ول کم آورده..امسال کنکور داد ول هنوز نتایج نیومده داره میخونه برا سال بعد چون میدونه سال اول خوب نخونده.

بستگی ب خودت داره اعصاب و روان کدوم رو داری.

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ
قابل قیاس ب رشته های ریاضی و تجربی نیست انسانی تو یه دنیا دیگه اس من مشکلی که داشتم حجم درسا بود بدو ...

به چیزایی که گفتی علاقه ندارم 

یعنی انسانی به دردم نمیخوره دیگه؟ قدرت بیانمم خوب میسن

برم تجربی؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به چیزایی که گفتی علاقه ندارم یعنی انسانی به دردم نمیخوره دیگه؟ قدرت بیانمم خوب میسنبرم تجربی؟

نمیدونم ب دروس تجربی چی؟ آزمایشگاه زمین شناسی ریاضی زیست شیمی فیزیک؟ قدرت حل مسئله داری؟ منظورم ریاضیته چطوره؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
گرتفیک سختیش چیه

هزینه زیاد

شب بیداری زیاد

کمر درد و پا درد بر اثر نشستن زیااد تر😂

ول بجاش حال میده هرچی سختی داره در کنارش نتیجه کار رو ک ببینی سر کیف میای

ولی روز های ژوژمان(مثل امتحان نوبت اول و دومه ک همه کارهایی ک انجام دادی رو باید کامل بیاری تا نمره بدن) پدرت در میاد خلاصه ک..ول بازم کیف میده😂

البته اگه علاقه داری و حوصله داری بیا برو گرافیک..وگرنه خیلی ها اومدن هنرستانمون همون اول سال هم ول کردن..ما تو کلاس ۱۰ نفر بودیم بعد ۳ یا ۴ ماه شدیم ۵ نفر..بقیه انصراف دارن رفتن.

درس مبانی هنر های تجسمی سخته یجورایی واقعا..همونه ک هم سختی داره هم کارای خوشگل🗿💘

هزینه زیادشب بیداری زیادکمر درد و پا درد بر اثر نشستن زیااد تر😂ول بجاش حال میده هرچی سختی داره در ک ...

چشم هاتم ممکنه یکم ضعیف یا خسته بشه ول نه زیاد..بخاطر کار با میزنور

نمیدونم ب دروس تجربی چی؟ آزمایشگاه زمین شناسی ریاضی زیست شیمی فیزیک؟ قدرت حل مسئله داری؟ منظورم ریاض ...

به اونا علاقه دارم فقط ریاضیشو نمیدونم😂

اگه حفظ كردنى هات خوب برو انسانىامااگه قابليت حل كردن رياضى و رفتن به محيط كار ازالان دارى برو تجربى

حفظ کردنیام خوبه ولی تاریخ برام خیلی سخته نمیتونم خوب یادرش بگیرم ولی تجربی مثلا درس زیستش برام جذابه زود یاد میگیرم احساس میکنم میرم تجربی شیمی هم فرمولاشو یاد بگیرم اسون میشه  رشته تجربی میتونم با گرفتن دیپلم شاغل شم؟