2777
2789
صدای حیوونا یا اعضای بدنشون رو بلدن؟

پسرم گاهی صدای شیر در میاره.البته اصلا شبیه نیست

نه تا حالا امتحان نکردم.ببشتر با اسباب بازی بازی میکنن و لگو

برو دکتر و مشاوره که خیالت راحت باشه

چند وقتشه آقا پسر؟خییییلی دلیل داره.هم‌دلیل نگران کننده و هم دلیل بدون نگرانی.ببر دکتر

۱۶ ماهشه

دکتر بردم گفت از نظر من هیچ مشکلی نداره و اینکه اتیسم تا ۱۸ ماهگی قابل تشخیص نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جایی اشاره میکنم پسرم اصلا اونجا رو نگاه نمیکنهتو نت خوندم یکی از علائم اتیسمه

از چرخش ماشین لباسشویی و تاب بازی خیلی لذت میبره ایا؟؟

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
دخترمنم 16ماهشه مامان بابا رو بلده ولی مامان رو کمتر میگه نانی . تاب.به.شی شی😅اینارو میگه بگم برو ف ...

دختر من خودش غذا میخوره قاشقو میخواد برداره نصفشو ک میریزه رو خودش بقیشم برعکس میکنه میخوره .🤣🤣

بچهام۱۸ماهشونه. دخترم خوبه زرنگو باهوشه اما پسرم نه تازه یادکرفته چن قدم برداره بعد میفته. تمرکز ودق ...

البته از سه ماهگی ندادما از شش ماهگی تو سوپش میریختم

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
دکنر نمیگه تعداد کلماتش کمه؟

نه بنظر خودمم مهم نیست وقتی دوسه تا کلمه میگه کافیه تا سه سالگی مشکلی نداره 

عجله نکن به حرف بقیه هم اهمیت نده بچه اس دیر زبون باز میکنه خدارو شکر هوششون بالاس پس سخت نگیر

ببین ماهی زیاد بده بخوره دوقلوهای منم نارس دنیا اومدن چشم پسرم انحراف داشت از سه ماهگی مشخص بود بردم ...

منم۳۲هفته بدنیا اومدن. فعلا عینک تجویز شده براش. اماعینکشو نمیزاره تقریبا هشت ماهه ک عینک استفادع میکنه اما هیچ تغییری نکرده اصلا عینکشو نمیزاره ویتامین هم قطره کلوی کیدز میدم شذبت فروگلوبین لیکو زینک. مولتی ویتامین ک بهداشت میده اماانحرافش خیلی شدیده دوتا چشماش اینجوری ن😓😓

نگرانیم بیشتز از اینه که چرا به جایی اشاره میکنم نگاه نمیکنه

تا ۳ سالگیش صبرکن 

صبور باش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دختر من خودش غذا میخوره قاشقو میخواد برداره نصفشو ک میریزه رو خودش بقیشم برعکس میکنه میخوره .🤣🤣

اره دختره منم این طوریه

بعد به عروسکاش غذا هم میده یا میاره بهشون شیر بدم🤣🤣🤣

گاهی وسط کارام میاد دستمو می‌کشه که بیا بشین بعد عروسکشو میاره میگه شی شی یعنی شیرش بده 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
دخترمنم 16ماهشه مامان بابا رو بلده ولی مامان رو کمتر میگه نانی . تاب.به.شی شی😅اینارو میگه بگم برو ف ...

پسر منم ماما،بابا،دالی،الو،آرتین و اسم خودم رو میگه

دستورات ساده مثل بشین و برو و درو ببند اینا رو انجام میده

ولی بگم فلان چیزو بیار اصلا

اعضای بدنش رو بلده؟

۱۶ ماهشهدکتر بردم گفت از نظر من هیچ مشکلی نداره و اینکه اتیسم تا ۱۸ ماهگی قابل تشخیص نیست

الهی🥺ببوسش از طرف من

نگران نباش

برای آرامش خودتم ببرش یه دکتر دیگه و مشاور راهنماییت میکنه چیکار کنی

پسر دایی همسرم یادمه خیییییلی دیر به حرف افتاد.همش عه او او عه میگفت و خودشم میدیدم عصبی میشه نمیتونه حرف بزنه.اما یهو هم شروع کرد حرف زدن مغزمونو دیگه خورد❤😅

اما برو دکتر بازم

منم۳۲هفته بدنیا اومدن. فعلا عینک تجویز شده براش. اماعینکشو نمیزاره تقریبا هشت ماهه ک عینک استفادع می ...

شاید برا من انحرافش کم بوده که با اینا خوب شده 

اشگال نداره بابا یکم بزرگ بشه عمل میکنی خوب میشه ناراحت نباش