2777
2789
قبلنا میدادن ولی الان نمیدم کجا باید بریم؟! تو کارت یارانه واریز میشه مادهک یک هستیم مستاجرم هستیم ی ...

برنامه شما رو نصب کن بالا نوشته رو حساب الکترونیکی کالا برگ بزنی میاره 

اگه قبلا دادن بهتون صدرصد میدن نگاه

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
قبلنا میدادن ولی الان نمیدم کجا باید بریم؟! تو کارت یارانه واریز میشه مادهک یک هستیم مستاجرم هستیم ی ...

عزیزم اگه اشکالی نداره و ناراحت نمیشید میشه بگید از کجا فهمیدین دخترتون اتیسم داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی؟ من زیر نظر متخصص بودن بچه م هفت ماهش شد دیدم ب اسباب بازیاش زیاد توجه نداره بردمش متخصص گف ...

وقتی بچه های نارس رو معاینه چشمی میکنن میبینن شبکه چشمش رشد نکرده بهت میگن که چیکار کنی 

اونا بهت نگفتن 

من وقتی بچه ها دنیا اومدن بردمشون معاینه چشم دیدم انحراف داره پرسیدم گفتن اره 

بردمش دکتر خودشون گفتم دکترش مولتی ویتامین اینا نوشت و گف باید از شش ماهگی امگا ۳ زیاد مصرف بشه 

اگه رشدش خوب باشه شبکه چشمش زودتر تشکیل میشه 

عزیزم اگه اشکالی نداره و ناراحت نمیشید میشه بگید از کجا فهمیدین دخترتون اتیسم داره؟

دخترم از ۱۲روزگی تشنج کرد ومتاسفانه دخترم یکی ازنیمکره های مغزش کوچیکتر ازدومیه وعقب ماندگی ذهنی وجسمی داره

وقتی بچه های نارس رو معاینه چشمی میکنن میبینن شبکه چشمش رشد نکرده بهت میگن که چیکار کنی اونا بهت نگف ...

عزیزم اره همینکه از بیمارستان مرخص شدن بردمشون معاینه چشم تواتاق عمل معاینه کردن گفتن مشکلی ندارن وگفتن سالمن ولی نمیدونم چرااینجور شد

دخترم از ۱۲روزگی تشنج کرد ومتاسفانه دخترم یکی ازنیمکره های مغزش کوچیکتر ازدومیه وعقب ماندگی ذهنی وجس ...

عزیزم از ته دلم آرزو میکنم هر روز شرایطش بهتر از دیروز بشه و همیشه شاد باشه تو زندگیش

عزیزم از ته دلم آرزو میکنم هر روز شرایطش بهتر از دیروز بشه و همیشه شاد باشه تو زندگیش

مرسی قشنگم بابت دعای قشنگت الهی تو هم ب هرچی بخای برسی وهمیشه سالم وسلامت باشی

دخترم از ۱۲روزگی تشنج کرد ومتاسفانه دخترم یکی ازنیمکره های مغزش کوچیکتر ازدومیه وعقب ماندگی ذهنی وجس ...

خدا کمکت کنه والا بچه سالم خودش سخته نگهداریش چ برسه اون وضع خدا واقعا کمکت کنه

خدا کمکت کنه والا بچه سالم خودش سخته نگهداریش چ برسه اون وضع خدا واقعا کمکت کنه

مرسی عزیز دلم میگم تازه از شوهرم پرسیدم خودش این اپلکیشن شما رو داره میگه هیچی واریز نشده