2777
2789

دولتی هزینه نداره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بیین ناراحت نشیا نه میخام دل بشکنم خدایی نکرده و خودم دو سال درگیره بچه دار نشودنم هستم ولی خوب میدونی دولتی هزینه نداره کمه خیلی و اگر خدایی مکره پرداخت اینم سخته برات که تاپیک زدی چطور مبخای به سلامتی بزرگش کنی با این گرونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیین ناراحت نشیا نه میخام دل بشکنم خدایی نکرده و خودم دو سال درگیره بچه دار نشودنم هستم ولی خوب میدو ...

عزیزم حتما فکر آیندشو کردیم. مگ پول نداشتن تا ابد هست؟ شما چه میدونی شابد من خونه خریدم شاید هزارو یک دلیل دیگه که الان سختمه چند وقت دیگه اوکی میشیم؟الان بااینکه گفتی ناراحت نشو اما من ناراحت شدم چون اینا ی مسائل شخصیه که بخوام توضیح بدم به چه دلیل الان صلاح دونستم بچه دارشیم. 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
ولی درکل فک نکنم دولتی هزینه زیادی داشته باشه منم خیلی دوستداشتم برم دولتی واقعاخصوصی هزینه هاخیلی ب ...

خداکنه همینطور باشه هزینه اش زیر 20تومن شه حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
بیین ناراحت نشیا نه میخام دل بشکنم خدایی نکرده و خودم دو سال درگیره بچه دار نشودنم هستم ولی خوب میدو ...

دوم اینکه من ناخواسته باردارشم ب تفکر شما باشه باید سقطش کنم؟ خدا خودش داده روزیشم میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
عزیزم حتما فکر آیندشو کردیم. مگ پول نداشتن تا ابد هست؟ شما چه میدونی شابد من خونه خریدم شاید هزارو ی ...

اوکی موافق باشی درست میگی‌ولی اگر‌ناراحت نمیشی یه حرف خواهرانه اگر میتونی برو خصوصی یا نیمه خصوصی اخه دولتی خیلی بد محل نمیدن تا جایی که شنیدم‌ یک باره ارزش داره به هر حال موفق باشی

دوم اینکه من ناخواسته باردارشم ب تفکر شما باشه باید سقطش کنم؟ خدا خودش داده روزیشم میده

وا من کی گفتم‌ سقط کن عجب اصلا حرفی نرده بودم من گفتم چطور تو هزینه یه دولتی موندی میخای بزرگش‌کنی بیخیال خدا حافظ بمونه برات 

اوکی موافق باشی درست میگی‌ولی اگر‌ناراحت نمیشی یه حرف خواهرانه اگر میتونی برو خصوصی یا نیمه خصوصی اخ ...

اره شنیدم. اگ بتونم حتما حداقل نیمه خصوصی میرم. نشدم هم که دیگ فعلا مجبورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

بابا چرا فکر میکنید آدم باید حتما وضعش توپ باشه که بچه بیاره

معمولی باشه حق بچه دار شدن نداره

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

بابا چرا فکر میکنید آدم باید حتما وضعش توپ باشه که بچه بیارهمعمولی باشه حق بچه دار شدن نداره

من اصلا کاری به این خانم‌ندارم ولی کلا اگر کسی توان پرداخت هزینه دولتی را نداره باید جلوگیری کنه ظلم هست در حق بچه 

من اصلا کاری به این خانم‌ندارم ولی کلا اگر کسی توان پرداخت هزینه دولتی را نداره باید جلوگیری کنه ظلم ...

وا 😐😐 چه ربطی داره اون یه نوزاده چی حالیش میشه

شاید والدینش اول زندگیشون باشه و تا اون بزرگ بشه وضعشون خوب بشه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه